PREDANÉ - Predaj domu 108 m2, Topoľnica

Typ: rodinný dom
Okres: Galanta
Obec: Topoľnica

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj 4 –izbový rodinný dom v tichej, novej lokalite v meste Topoľnica len 5 km od Galanty, 50 km od Bratislavy, v novovybudovanej časti IBV.

Poloha, v ktorej sa dom nachádza umožňuje pokojné, tiché a bezpečné bývanie, s priateľskými susedmi. Tento moderný koncept bývania ocenia hlavne mladé rodiny s deťmi, ale aj staršie páry - úplný kľud na relax v záhrade.

Výstavba : rok 2021/2022
Kolaudácia : 2022
Úžitková plocha : 108m2
Plocha pozemku : 561m2

Dispozícia :
Predsieň, Chodba, Izba č.1,2,3, Kúpelňa, Kuchyňa spojená s obývačkou, technická miestnosť, Šatník a Vonkajšie posedenie.

Rodinný dom je napojený na vybudované IS: verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, telekomunikačné siete, optický internet

POPIS MATERIÁLOV:
INTERIÉR - Omietky a sádrokartón,plastové okná s izolačným 3-sklom - Podlahové vykurovanie, komplet elektrické rozvody (predpríprava na alarm, videotelefón- brána, internet, TV.) Predpríprava na krb - za príplatok.

EXTERIÉR - Obvodové steny tehla TermoBrik 300mm. Izolácia deky smerom k základovým pásom hrúbka 8- 10cm styrodur- zateplenie fasádnym polystyrénom hrúbka 200 mm- Fasáda šúchaná silikónová farba- za príplatok. Strecha je plochá. Dom je prízemný, ne-podpivničený.

RD sa predáva v štádiu HOLODOM, s tromi parkovacími státiami, možnosť dokončenia interiéru aj exteriéru podľa požiadaviek klienta.

KOLAUDÁCIA V CENE RODINNÉHO DOMU!

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte si dohodnúť termín bezpečnej obhliadky ešte dnes.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie