PREDANÉ - Predaj chaty 108 m2, Králiky

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 3 izb. apartmán v rezorte "Tiesňava***" na Králikoch. Apartmán je súčasťou dvojdomu.

K apartmánu je možné dokúpiť:
- parkovacie státie v sume 12.000,- eur + DPH

V rezorte "Tiesňava***" bolo postavených 5 dvojdomov, v každom dvojdome sú dva apartmány so samostatnými vchodmi. Rezort "Tiesňava***" poskytuje možnosť využitia doplnkových služieb - recepcia, kaviareň, jedáleň resp. spoločenský priestor, ktorý slúži na realizáciu spoločenských akcií. Súčasťou rezortu je BIO FARMA a včelnica, ktoré poskytujú kvalitné suroviny a produkty do reštaurácie. V súčasnosti prebieha v rezorte "Tiesňava***" výstavba privátneho miniwellnessu.

DISPOZÍCIA:
PRÍZEMIE - zádverie so šatníkovou skriňou, kúpeľňa (WC + sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a výstupom na terasu
POSCHODIE - chodba, izba, WC
PODKROVIE - izba

Úžitková plocha apartmánu: 78 m2
Terasa: 30 m2

IS: voda, elektina, centrálna ČOV

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ:
Rezort "Tiesňava" bol vybudovaný s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartnámu má možnosť zapojiť sa do systému poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu. Výška dosiahnutého výnosu závisí od kúpnej ceny apartmánu a výnos je majiteľovi pripisovaný mesačne.
Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme.

LOKALITA:
Obec Králiky je vzdialená len 10 km od Banskej Bystrice a nachádza sa v Kremnických vrchoch. Apartmán poskytuje možnosť celoročného využitia. Počas zimnej sezóny sú k dispozícii viaceré lyžiarske strediská (SKI Králiky, Šachtičky a Selce v Banskej Bystrici, Donovaly), bežkárske trate (Králiky, Kordíky, Skalka), skialp. Počas letnej sezóny sa môžete venovať turistike, golfu (Tri duby Sielnica, Grey Bear Tále), k dipozícii je termálne kúpalisko na Kováčovej či mestské kúpalisko v Banskej Bystrici.

FINANCOVANIE:
Apartmán je na LV zapísaný ako rodinný dom, čo umožňuje prefinancovanie kúpy tejto nehnuteľnosti cez hypotekárny úver.
Súčasťou našich služieb je aj bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru. Naša finančná poradkyňa vám rada pomôže so zabezpečením financovania kúpy danej nehnuteľnosti.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
províziu realitnej kacelárie RE/MAX, poskytnutie kompletných realitných a právnych služieb - prípravu zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, návrhu kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra, správny poplatok za vklad vlastníckeho práva, poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, súčinnosť pri protokolárnom odovzdaní nehnuteľnosti a prepise energií, sprostredkovanie hypotekárneho úveru

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie