PREDANÉ - Predaj domu 140 m2, Rybník

Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Rybník

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Rybník, vzdialený od okresného mesta Levice len 11 km, to je približne 13 minút autom, mesto Tlmače sú 2 km.

Na pozemku sa nachádza prízemný dom s obytným podkrovím, samostatne stojacou garážou, pod ktorou je klenbová pivnica zhotovená z bielej tehly. Dom je z polovice podpivničený s prístavbou letnej kuchyne a izby (po prerobení možnosť dvojgeneračného bývania)samostatný vchod. Pozemok je pekný, slnečný, rovinatý, dom a stavby na pozemku sú v pôvodnom stave, vhodné na kompletnú rekonštrukciu (v dome sa momentálne bývať nedá až po kompletnej rekonštrukcii). Dom bol skolaudovaný v 1970 roku a nachádza sa v bočnej tichej ulici.

Pozemok o rozlohe 800 m2
Zastavaná plocha domu vrátane letnej kuchyne 452 m2
Garáž 27 m2
IS: plyn, obecná voda, elektrina, septik je riešený žumpou. Kanalizácia v obci nie je.

Dispozícia domu:
prízemie - vstupná chodba, dlhá chodba, 3x izba, 1x kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC.
podkrovie - schodište, chodba, 2x izba, 1x veľký úložný povalový priestor, ktorý je možné si prerobiť podľa vlastných predstáv a tak si zväčšiť obytný priestor.
pivnica - vchod z vonka zo zadnej časti domu, 3x miestnosť slúžiaca pre skladovanie dreva na kúrenie, osadené dva kotly, jeden je plynový a druhý na pevné palivo.
Dom sa predáva zariadený tak ako je na fotkách.

Obec Rybník je občiansky výborne vybavená: základná škola, škôlka, obecný úrad, potraviny, pošta, reštaurácia, lekáreň.
Prechádzky a pešie túry či cyklopotulky môžete realizovať v blízkych Rybnických viniciach. V obci sa organizujú rôzne spoločenské podujatia ako napr. vinobranie, plesy, zábavy a iné...

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.
Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku.
V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie