Znížená cena - pozemok Horná Mariková uprostred horského prostredia

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
23.000,- €
Realitný maklér:
+421908830042‬
Bc. Martina Švecová
svecova@radoreality.sk

ZNÍŽENÁ CENA - Krásny slnečný stavebný pozemok za obcou Horná Mariková o rozlohe 558 m2, 4 kilometre pred lyžiarskymi vlekmi, vsadený medzi skupinkou niekoľkých budov.
Pri pozemku el.vedenie, od SSD máme vyjadrenie o určení bodu pripojenia, od obce potvrdenie o možnosti stavať.
Zimné pobyty ponúkajú skvelú možnosť lyžovania na zjazdovke s troma lyžiarskymi vlekmi, pre dospelých 1000m a 720m dlhé vleky ( spodná stanica 660 m.n.m. a vrchná stanica 850 m.n.m. ) a pre deti vlek o dĺžke 250m, kvalitné upravované bežkárske trasy o dĺžke 120 km.
Lyžiarske stredisko SKI RÁZTOKA sa nachádza na severozápade Slovenska v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce, ktorú tvoria dve samostatné navzájom oddelené časti, západná Javornícka a východná Beskydská. Vyše polovicu územia pokrývajú lesy. SKI RÁZTOKA leží v západne Javorníckej časti, pri pramennej oblasti Marikovského potoka a pod Frňovským sedlom (916 m n. m.) v hlavnom hrebeni pohoria Javorníky 20 km severozápadne od Považskej Bystrice. Je to oblasť málo dotknutého prostredia Javorníkov, poskytujúceho kvalitnú rekreáciu pre všetky generácie priaznivcov aktívneho pohybu a čistej prírody.
Lyžiarske stredisko SKI RAZTOKA ponúka skvelé lyžovanie a nádhernú prírodu. Akcie na snehu, bez snehu, v chate i vynikajúcu domácu kuchyňu. Za mrazivých dní príjemné teplo krbu a za letných horúčav úžasný chládok lesa a hubárčenie.
Stredisko ponúka možnosť aktívnej letnej a zimnej turistiky s vyznačenými turistickými trasami( Kaštieľ Orlové 20km, Považský hrad 23km, Manínska tiesňava 25km, turistické trasy smer Čertov), alebo vybudované cyklotrasy po hrebeni Javorníkov.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať.
Bc. Martina Švecová
RADO Reality Group
Tel.: +421 908 83 00 42
E-mail: svecova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie