Rozľahlý pozemok na samote neďaleko prírodnej rezervácie v obci Nová Vieska

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
48 000 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Nové Zámky
Obec: Nová Vieska
Plocha: 3281 m²
Realitný maklér:


Popis
Rozľahlý pozemok na veľkosti vyše 30 árov sa nachádza vo vinárskej oblasti, blízko dedinky Nová Vieska a prírodnej rezervácie Parížske močiare. Je obklopený krásnou južanskou prírodou - vinicami, agátovým lesom a močiarom pokrytím rákosím.

Predná časť pozemku je rovinatá plocha, vhodná na stavbu rodinného domu/ chaty, vedie k nej asfaltová cesta. Pozemok pokračuje na strmom svahu, po ktorom sa ťahajú dlhé rady viníc. Z hornej časti pozemku sa poskytuje krásny výhľad na okolie. Na úplnom vrchu sa nachádza lúka s chatkou, ku ktorej pozdĺž pozemku vedie nespevnená cesta a elektrické vedenie. Vodovodné a plynové potrubia sú v dosahu, na opačnej strane asfaltovej cesty.

Okolitá príroda - prírodná rezervácia, lesy, lúky, vínne údolie a neďaleké jazero sú skvelým miestom na relax a trávenie voľného času v prírode. Najväčší aquapark na Slovensku, Vadaš Thermal Resort, je vzdialený len 25 km. Neďaleké Kováčovské kopce ponúkajú výborné podmienky na nenáročnú turistiku, ponúkajúce krásny výhľad na rieku Dunaj. Dlhé prírodné pláže popri Dunaji sú stvorené na oddych a rekreáciu pri vode. Historické mesto Ostrihom a neďaleký Budapešť sú obľúbenou destináciou na výlety.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie