Rozľahlý pozemok na samote vhodný na stavbu blízko vinárskej dedinky Nová Vieska

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
29 900 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Nové Zámky
Obec: Nová Vieska
Plocha: 1677 m²
Realitný maklér:


Popis
Pozemok obklopený nerušenou prírodou sa nachádza na samote Réva v blízkosti dedinky Nová Vieska.

Pozemok sa rozprestiera na vyše 1600 m2 s možnosťou rozšírenia o ďalšie metre štvorcové dokúpením susedného pozemku s rovnakými rozmermi, ktorý máme taktiež v ponuke.
Terén pozemku pozostáva z troch častí, na spodnej rovinatej časti je možná stavba domu podľa územného plánu obce. Vedie k nemu asfaltová cesta, pri ktorej vedú všetky inžinierske siete. Elektrika je dokonca na pozemku, na základe vlastnej žiadosti majiteľa je dovedená na stĺpoch až na vrch kopca ku chatke, ktorá sa tam nachádza. Tieto stĺpy sa môžu dať preč, ak by ste ich nepotrebovali.
Ďalšia časť pozemku pokračuje strmým svahom, na ktorom je zasadených niekoľko radov viniča.
Na úplnom vrchu pozemku sa nachádza lúka s ovocnými stromami, odkiaľ je najkrajší výhľad na okolitú prírodu.
Pozdĺž celej dĺžky pozemku, až na samý vrch kopca vedie nespevnená cesta ku chatke, ktorá sa nachádza na hranici so susedným pozemkom.

V centre obce, ktoré je od pozemku vzdialené 3 km, nájdete základnú občiansku vybavenosť. V susednej obci Gbelce je však úplná občianska vybavenosť.

Okolitá príroda, lesík a jazero, ktoré je súčasťou prírodnej rezervácie Parížske močiare ponúka príjemné podmienky na trávenie voľného času v prírode - a to na prechádzky, pikniky, cykloturistiku, atď.

Blízke termálne pramene v okolí sú výborným miestom na relax. Vaše deti sa vyšantiť môžu na najväčšom termálnom kúpalisku Slovenska, v len 25 km vzdialenom Vadaš Štúrovo. Ak túžite po oddychu na prírodných plážach, rieka Dunaj vytvára nekonečné možnosti na oddych a rekreáciu pri vode. Na aktívnych športovcov popri Dunaji vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 a neďaleké Kováčovské kopce sú stvorené pre milovníkov nenáročnej turistiky. Mesto Ostrihom rozprestierajúce sa na protiľahlej maďarskej strane Dunaja, ako aj neďaleké hlavné mesto Maďarska Budapešť svojim historickým rázom očarí každého návštevníka.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie