Pozemok na brehu Dunaja v obci Radvaň nad Dunajom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
47 990 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Komárno
Obec: Radvaň nad Dunajom
Plocha: 1781 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento priestranný pozemok sa rozprestiera na vyše 1700 M2 priamo na brehu Dunaja, na okraji dedinky Radvaň nad Dunajom.

Je to trávnatý rovinatý pozemok, ktorý končí na brehu Dunaja. Je ideálny pre rybárov alebo pre kajakárov, keďže má priamy prístup do Dunaja. Spustenie na rieku a ukotvenie rybárskeho člna je taktiež možné.
Nachádza sa v zastavanom území obce, medzi domami, čiže stavba domu po zmene druhu pozemku by mala byť možná, pretože súčasne spadá pod pásmo záplavového územia.
Inžinierske siete sú v dosahu všetky, na pozemku je vŕtaná studňa.

Spodná časť pozemku siaha až do ochranného pásma chráneného vtáčieho územia, je pokrytá hustým porastom drevín, krásnymi storočnými vŕbami, topoľami a ďalšími stromami.

Jediná nevýhoda pozemku je, že nemá oficiálnu prístupovú cestu, jediný prístup je cez spoločné nádvorie.

K pozemku je možné dokúpiť aj samostatný oddelený pozemok, taktiež na brehu Dunaja, ktorý sa roprestiera na ploche 1178 m2.

Neďaleko v obci sa stavia kompa, ktorá spája ľavý a pravý maďarský breh Dunaja.
Podunajská dedinka Radvaň nad Dunajom je známa svojimi štrkovými plážami, ktoré sú príjemné na oddych a rekreáciu pri vode, ako aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá cez dedinku prechádza.

Len 5 km od pozemku sa nachádza wellness Patince a termálne kúpalisko. Neďaleko leží historické mesto Komárno a Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom na Slovensku. Na druhej strane Dunaja stojí ostrihomská bazilika - najmohutnejší kostol v Maďarsku, ponúkajúci krásny výhľad na susedné Kováčovské kopce, ktoré sú zase ideálnym miestom na nenáročnú turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie