Lesnatý pozemok s pozostatkami pôvodného domu v malebnej dedinke Šarkan

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
16 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Šarkan
Plocha: 936 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento mierne svahovitý 936 m2 pozemok sa nachádza priamo v lese, na kopci, na okraji malebnej dedinky Šarkan.

Jeho rozloha je cca 38 x 25 m a stoja na ňom pozostatky pôvodného hlineného domu na ploche 84 m2, ktorý stále disponuje SÚPISNÝM ČÍSLOM.

Z ulice sa k nemu dostanete po 65 m dlhej nespevnenej ceste, ktorá bola ešte pre nedávnom udržiavaná, súčasne je však zarastená.

Pozemok je obklopený krásnou prírodou južanských kopcov, lúk a lesov, je stvorený pre tých, ktorý túžia po oddychu v prírode. Panuje tu kľud a ticho.

Únik z mesta a od ruchu každodenného života uľahčí tiež fakt, že v obci nie je, alebo je veľmi slabý signál mobilných sietí, pretože dedinka Šarkan je ukrytá v údolí medzi kopcami.

Popri dedine sa rozprestiera prírodná rezervácia Parížske močiare, ktorá spolu s jazerami v susednej obci Ľubá očarí každého návštevníka.
Pre milovníkov jedinečných výhľadov je tu množstvo turistických trás v neďalekom najjužnejšom pohorí Slovenska, v pohorí Burdov, stvoreného na nenáročnú turistiku.
Najväčšie termálne kúpalisko na Slovensku je vzdialené len 15 km od obce, v mestečku Štúrovo.
Historická ostrihomská bazilika a neďaleké hlavné mesto Maďarska, Budapešť sú ďalšími obľúbenými destináciami na výlety.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie