Pozemok s lesíkom v malebnej dedinke Šarkan

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
9 900 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Nové Zámky
Obec: Šarkan
Plocha: 471 m²
Realitný maklér:


Popis
Pozemok v rozlohe vyše 400 m2 sa nachádza na okraji malinkej dedinky Šarkan.

Je to miesto pre tých, ktorý chcú utiecť od ruchu každodenného života a oddýchnuť si v objatí prírody. Tento pozemok je stvorený pre milovníkov ticha. Je obklopený lesom a kopcami. Príroda je nielen okolo, ale aj na pozemku, je totiž zarastený hustím porastom rôznych stromov a preteká ním potôčik.

Pozemok je rovinatý, má rozlohu cca 27 m x 17 m, vhodný na stavbu menšej chatky alebo mobilného domčeka.

Na tomto mieste môžete zrelaxovať, nielen vďaka vône prírody a ticha, ktoré tu prevláda, ale aj tým, že aj keby Vás lákala moderná technika, nepripojíte sa na internet, keďže je tu slabý signál.

Miestne lesy, kopce a lúky sú stvorené na prechádzky v prírode. Neďaleká prírodná rezervácia Parížske močiare je čarovným miestom na výlety, ktorá spolu s jazerami v Ľubej dotvára krásu tohoto vidieka.
Romantický kaštieľ Château Belá, nachádzajúci sa v susednej dedine, je jedinečným miestom na regeneráciu mysle, vďaka histórií a ticha, ktoré tu nájdete. Neďaleký termálny prameň v Štúrove spolu s kúpaliskom je príjemné miesto na relax nielen v lete, ale aj zime.
Ak ste milovníkom histórie, vychutnať si ju môžete v krásnom meste Ostrihom a len v 80 km vzdialenom hlavnom meste Maďarska, v Budapešti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie