Priestranný dom blízko Dunaja s možnosťou podnikania v cestovnom ruchu

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
180 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Moča
Plocha: 600 m²
Plocha pozemku: 1057 m²
Realitný maklér:


Popis
Obľúbený penziónik, dodnes fungujúci, sa nachádza v centre vinárskej dedinky Moča, len necelý kilometer od Dunaja.

Je to dvojposchodová budova s rozlohou vyše 300 m2, ktorá umožňuje bývanie a podnikanie pod jednou strechou. Vďaka blízkosti Dunaja a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6 je tu veľké množstvo turistov, hľadajúci ubytovanie v okolí. Je to skvelá možnosť ak rozmýšľate nad podobným spôsobom zárobku.
Po prestavbe ponúka tiež možnosť chalupárčenia pre veľké rodiny.

Pozemok o rozlohe cca 700 m2 pozostáva z trávnatej plochy obrastenej okrasnými drevinami, záhradou na pestovanie a zastrešenou terasou.
Za domom sú v prístavbe ďalšie miestnosti a úložné priestory.

Samotný dom pozostáva z dvoch poschodí, na prízemí sú dve oddelené časti: PUB a jedáleň s barovým pultom, odkiaľ vedú dvere do kuchyne a ďalších miestností, ktoré slúžia ako sklad.
Na poschodie vedie schodisko, kde sa cez recepciu s čakárňou dostať na chodbu vedúcej do oboch strán, odkiaľ vedú dvere do siedmych izieb rôznych veľkostí a rôznym počtom postelí s vlastnou kúpeľňou.
Pod prízemím sa nachádza suterén s jednou miestnosťou.

Penzión sa predáva s kompletnou výbavou a nábytkom.

Pub a reštaurácia fungujú aj pre verejnosť, nielen pre ubytovaných hostí.

Len necelý kilometer od penziónu tečie rieka Dunaj, ktorá ponúka množstvo príležitostí na trávenie voľného času v prírode. Jej krásne štrkovo piesočnaté pláže sú stvorené na oddych pri vode, promenáda pri Dunaji vedie až k miestnej tradičnej reštaurácii Čárda. Medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, spájajúca Atlantik s Čiernym morom, vedúca popri Dunaja, je obľúbená cyklistami, korčuliarmi a bežcami.

Moča leží vo významnej vinárskej oblasti, v blízkosti termálnych prameňov Wellness Patince a Vadaš Štúrovo s najväčším aquaparkom na Slovensku.
Z neďalekých Kováčovských kopcov pohoria Burdov sa turistom poskytuje krásny výhľad na dunajské záhyby. Turistami navštevované mestá Komárno a Ostrihom sú krásne svojimi historickými pamätihodnosťami, ako aj neďaleká Budapešť, hlavné mesto Maďarska, ležiace len 80 km od obce.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie