Investičný dom v podtatranskej obci na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
169 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Pribylina
Plocha: 250 m²
Plocha pozemku: 900 m²
Realitný maklér:


Popis
Na predaj zaujímavá nehnuteľnosť v ktorej je možné vybudovať tri byty – apartmány. Jedná sa o trojposchodový dom. Kompletne podpivničený s pozemkom do tichej a slnečnej časti obce Pribylina. V dome sú momentálne dva plnohodnotné 3 izbové byty so samostatnou kúpeľnou, WC a so špajzou. Plus v podkroví je obytný priestor pozostávajúci z dvoch izieb a WC. Dom je napojený je na plynovú prípojku, elektriku, vodovod, žumpu a vlastnú studňu. Kanalizácia sa nachádza v ceste, takže je možnosť nehnuteľnosť napojiť na všetky IS. Dom nie je obývaný, je v pôvodnom, no zachovalom stave. Počas zimy bol vykurovaný, pravidelne vetraný, suchý, slnečný. Pozemok ktorý ku nehnuteľnosti patrí má 504m2 a je orientovaný na južnú stranu, mimo ruchu ulice. Pri predaji sa bude pozemok novým geometrickým zameraním zväčšovať o ďalších cca 400m2. Kúrenie je ústredné plynové. Radiátory sú potiahnuté v suteréne a na dvoch podlažiach – dvoch bytoch. Podkrovie je bez kúrenia.
Dom má dva hlavé vchody (z ulice a zo záhrady) a jeden bočný, ktorým sa vchádza do suterénu. V suteréne sa nachádza kuchyňa, izba, dve špajze a kotolňa (suterén bol tiež čiastočne obývaný) Na 1.NP (byt č. jedna) sa nachádza centrálne schodisko, chodba už v samotnom byte z ktorej sa ide do jednotlivých miestností. Obývačky s balkónom, spálne, kuchyne, detskej izby, kúpeľne, WC a špajze. 2.NP (byt č. dva) je indetické ako spodné. Kúrenie aj voda sú v týchto bytoch samostatné. Centrálnym schodiskom sa ďalej dostanete do podkrovia v ktorom sú momentálne dve izby, WC a vstup pod strechu. Tu je potenciál pre vybudovanie ďalšieho bytu, ktorý by mal najkrajší výhľad na Vysoké, Nízke i Západné Tatry.
Viac informácií k nehnuteľnosti v RK u makléra.
Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie