PREDANÉ - Na predaj 2 rodinné domy

Typ: rodinný dom
Okres: Gelnica
Obec: Helcmanovce
Plocha: 118 m²
Plocha pozemku: 1022 m²

Popis
V obci Helcmanovce v tichej časti obce, iba 10 km od mesta Gelnica sú na predaj 2 rodinné domy. Nachádzajú sa na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1022 m2.

1. dom má zastavanú plochu 75 m2. Je takmer v pôvodnom stave. Má novú strechu z materiálu škridla plech. Je postavený z materiálu tehla. Dispozícia: na prízemí sa nachádza kuchyňa s pieckou a kúpeľňa. Na poschodí nájdeme predsieň a 3 x izbu. K domu prislúcha aj garáž a menšia miestnosť na skladovanie. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a ohrev vody je riešený kotlom na tuhe palivo. V izbách na poschodí sú kachľové pece. IS: Elektrina, voda riešená zo studne, suché WC. Je vhodný na trvalé bývanie alebo na chalupu.

2. dom má zastavanú plochu 43 m2. Je v pôvodnom stave. Je postavený z tehál. Dispozícia: predsieň a 2 x izba. Nehnuteľnosť je podpivničená. Tento dom nemá ani elektrinu ani vodu iba suché WC. Je vhodný ako chata.

Oba domy sú ideálne na rozsiahlu rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Obklopuje ich záhrada s ovocnými stromami. Výhodou je tiché prostredie obklopené krásnou prírodou.

V obci sa nachádza materská škôlka, základná škola, potraviny, autobusové a vlakové spojenie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie