Perfektný dom pre malú farmu

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
133 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Málaš
Plocha: 270 m²
Plocha pozemku: 7282 m²
Realitný maklér:


Popis
Dom na predaj v katastri obce Málaš v okrese Levice.
Dom sa nachádza na polosamote (bývalý majer) a rozlohou pozemku a vybavením poskytuje vhodné miesto na farmárčenie, alebo chov koní.
Bol postavený v sedemdesiatych rokoch minulého storočia z kvádrov a tehly a k dispozícii sú na prízemí 3 priestranné izby, kuchyňa a kúpelňa s wc. V pivničných priestoroch sú k dispozícii ďalšie miestnosti, ktoré v súčasnosti slúžia ako technické miestnosti (5). A ak by niekto pociťoval málo priestoru na bývanie, pod strechou je možné vytvoriť jednu veľkú izbu tiež. Dom je vykurovaný peletami; voda je k dispozícii z dvoch studní - jedna slúži na napájanie koníkov - (prípojka obecnej vody je k dispozícii) je zohrievaná elektrickým bojlerom; odpady sú zvádzané do veľkej žumpy bez prepadu. Bola začatá rekonštrukcia domu - sú vymené nové plastové okná a exteriérové dvere. Po ukončení úprav bude dom poskytovať príjemné bývanie vo veľkorysom priestore. Na priestrannom dvore, ktorý obklopuje tento dom, sa nachádza ešte jeden pôvodný starý dom, ktorý bol postavený v roku 1960. V súčasnosti slúži ako technický priestor a priestor pre zvieratá, vrátane stajne pre kone, ktoré sú dnes jej obyvateľmi. Pozemok za domom je vhodný na pestovanie rôznych plodín a úrodná pôda, ktorá sa tu nachádza, sľubuje bohatú úrodu. Celý pozemok je oplotený a v prednej časti nový betónový plot poskytuje nerušený život.
Obec Málaš má bohatú históriu, siahajúcu do raného stredoveku a nájdete ju 13 km od Želiezoviec; z Nových Zámkov je to 33 km; okresné mesto Levice je vzdialené 27 km; do Podhájskej je 24 km; Štúrovo je vzdialené 36 km a z Bratislavy je potrebné prekonať 150 km; do Budapesti je to 87 km a z Viedne 219 km. Umiestnenie nehnuteľnosti na bývalom majeri, kde sa nachádza cca 6 domov, poskytuje možnosť tráviť život v pokojnom prostredí v prírode, nerušený veľkou premávkou. A vybavenie, resp. súčasné usporiadanie hospodárstva je ako stvorené na farmárčenie s chovom koní, ktoré tu budú mať výborné miesto na život.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie