PREDANÉ - Priestranná murovaná chata v Bielych Karpatoch na predaj

Typ: chalupa
Okres: Trenčín
Obec: Horné Srnie
Plocha: 55 m²
Plocha pozemku: 549 m²

Popis
Podpivničená rekreačná chata so súpisným číslom na vlastnom pozemku na samom konci chatovej osady pri obci Horné Srnie na predaj.
Nehnuteľnosť je situovaná na svahovitom terasovitom pozemku v blízkosti lesa a malého potôčika, a má príjemný výhľad z veľkej terasy. Obytné priestory chaty sú zrealizované podľa netradičného projektu s veľkým otvoreným stropom, s mezonetovým posedením a výhľadom na veľkú spoločenskú miestnosť s krbom a východom na terasu ,kuchyňu, kúpeľňu s toaletou a dve malé spálne každá s dvoma posteľami. Celý interiér pôsobí vzdušne, kompaktne a ukľudňujúco vďaka drevenému prevedeniu. Chata je sezónne napojená na vodu z rezervoáru, elektrickú energiu (220V). Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom krbu s prieduchmi. Prístup ku chate je po spevnenej (výmoľovej) komunikácii kde je výhodou auto s vyžším podvozkom .
Horné Srnie je veľká spádová obec s kompletnou občianskou vybavenosťou a je vzdialená cca 1 km od chatovej osady. Diaľničný privádzač je od samotnej obce vzdialený iba 4 km a je veľkou výhodou pre rýchly presun z obidvoch strán našej vlasti.
Samotné lesy Bielych Karpát ponúkajú príjemnú atmosféru na hubárčenie, turistiku a cyklotrasy až na moravskú stranu. Ak túžite mať chatu postavenú s kvalitných materiálov, s možnosťou sadenia v terasových záhonoch, byť obklopený peknou prírodou a pritom si užiť relax, tak zavolajte a dohodneme si obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie