PREDANÉ - Na prenájom veľké obchodné priestory na frekventovanom mieste v Rimavskej Sobota

Typ: obchodný priestor
Okres: Rimavská Sobota
Obec: Rimavská Sobota
Plocha: 250 m²

Ponúkame Vám na prenájom obchodné-komerčné priestory v multifunkčnej budove v lukratívnej časti mesta Rimavská Sobota. Priestor o rozlohu cca 250 m2 sa nachádza na prízemí, s dvomi samostatnými vchodmi z ulice vo veľmi frekventovanej časti mesta, v blízkosti autobusovej a železničnej stanice. Skladá sa z jednej veľkej haly a z viacerých menších priestorov a miestností, aj s toaletou a miestnosťou na upratovanie s výlevkou. Priestory sú ideálne na obchodné činnosti (s potravinami alebo s iným druhom tovaru), na reštauráciu, služby ale aj na menšiu výrobnú prevádzku. V budove je plynové kúrenie. Prípadné prerábky priestorov alebo rekonštrukčné práce sú samozrejme možné po dohode s majiteľom. V okolí budovy je kompletná občianska vybavenosť a je blízko aj do priameho centra mesta. Pri budove je veľké verejné parkovisko.

Cena nájmu za časť prízemia je 1250 eur bez DPH a bez energií.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie