PREDANÉ - REZERVOVANÉ! : Záhrada na krásnom mieste, Devínska Kobyla

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva so zvolením predávajúceho záhradu na Devínskej Kobyle, cena 41 000 €.

Pozemok sa nachádza v záhradkárskej oblasti na Devínskej Kobyle. Dostanete sa k nemu autom po asfaltovej ceste z Devínskej cesty. Odmenou Vám budú nádherné výhľady na hrad Devín a dokonca na Alpy.
Z jednej strany je pozemok oplotený pletivovým plotom, od susedov ho delí kamenný múrik a železný plot obrastený viničom.
Rozloha pozemku: 220 m2
10,5 x 21 m
Pozemok je na LV vedený ako parcela registra "C", záhrada.
IS: Elektrina. Voda na pozemku nie je, dá sa však riešiť viacerými spôsobmi: zachytávať dažďovú vodu, osadiť zásobníky vody alebo investovať do vyvŕtania hlbokej studne. Niektorí majitelia okolitých pozemkov už studne majú a aj momentálne sú asi 200 m od pozemku uskladnené stroje na vŕtanie studní, ktoré sú zdokumentované na fotografiách.
K pozemku je vydané ÚPI a geometrický plán. Možno na ňom stavať malú rekreačnú stavbu, prípadne záhradný domček. V okolí sú postavené chatky.
Pozemok je svahovitý, možno ho však krásne upraviť tak, ako vidíme u susedov, pomocou vybudovania kamenných múrikov so schodmi.
Na pozemku rastú ovocné stromy, orech, čerešňa, jablone, agáty.
Pozemok najlepšie vystihuje prvá fotografia fotená zhora. Chatka na fotke už stojí na susednom pozemku. Niektoré fotografie zachycujú prístupovú cestu.

Výhody: Pozemok je určený na oddych v krásnom prírodnom prostredí vo vychytenej lokalite. Tiché prostredie, do centra Devína sa dostanete za niekoľko minút autom, do centra BA za 15 minút.
Pozemok možno vnímať ako investičný, lebo v tejto lokalite budú ceny pozemkov len stúpať.

CENA: 41 000 € vrátane realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov za overovanie podpisov, či poplatku za vklad do katastra.

Ak máte otázky, prípadne si chcete dohodnúť obhliadku, zavolajte na číslo 0910939138, prípadne napíšte na mail murgasova-ZVNC-dobrereality.sk
maklérka Mgr. Žofia Murgašová



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie