PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 38 m2, Prievidza

Typ: jednoizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 38 m²

REZERVOVANÉ !!! Ponúkame Vám na predaj 1 - izbový byt čiastočne rekonštruovaný v roku 2017 (okno + kuchynská linka) s rozlohou 38 m2, z čoho pivnica má 1 m2 - na ul. Veľkonecpalská - sídlisko Necpaly Prievidza.
Byt sa nachádza na 2.poschodí panelového bytového domu s výťahom. Dispozícia bytu – byt sa skladá z chodby, jednej izby, kuchyne, murovanej kúpeľne s WC a pivnice v suteréne. Kuchyňa a izba sú orientované na severozápad. V byte bolo vymenené kuchynské okno za plastové, v izbe je pôvodné drevené. Podlahy – kuchyňa, izba a chodba - plávajúci laminát, kúpeľňa – keramická dlažba.
Dostupná je kompletná občianska vybavenosť- škola, škôlka, detské ihriská, obchody, MHD. Správca bytového domu je BYTOS a zálohové platby pre 2-člennú rodinu sú 130,- Eur/ mes. + energie (elektrina, plyn) podľa skutočnej spotreby. Vchod sa udržiava čistý a upravený. Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. Byt je vhodný ako útulný nový domov pre pár, prípadne jednotlivca, alebo ako investičná nehnuteľnosť na prenajímanie.
Budova nemá energetický certifikát.
Prvé obhliadky sú plánované v piatok 10.12. v čase 15,00 - 17,00 hod. Majiteľ si vyhradzuje právo výberu kupujúceho. Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na stretnutie s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie