PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 55 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 55 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj luxusný, kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe vo vyhľadávanej lokalite bratislavskej mestskej časti Ružinov. Byt sa nachádza konkrétne v novostavbe Perla Ružinova na Kaštieľskej ulici.

Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 14.

Tento byt ponúka množstvo benefitov, ako napr. veľký, čistý, svetlý priestor, či 2 kúpeľne, a iné príjemné prekvapenia, ktoré Vám rada na osobnej obhliadke predstavím. :)

Samotný byt má rozlohu 55m2.

Nehnuteľnosť sa predáva dozariadená, vrátane všetkých spotrebičov, (chladnička s mrazničkou, zabudovaná umývačka riadu, indukčná doska, vstavaná rúra, vstavaná mikrovlnná rúra, práčka) a nového zariadenia.

Dispozičné riešenie bytu je úplne ideálne.
Priestranná vstupná hala s veľkým rolldor-om, či vešiak so skrinkou na topánky umožňuje mať aj tento priestor vždy uprataný. :) Za vstupnou halou sa nachádza prvá toaleta s práčkou.
Denná časť bytu - kuchyňa a obývacia izba sú prepojené, takže obyvatelia bytu sú stále spolu.
Spálňa v byte je veľkorysá, kompletne zariadená vrátane rolldor skrine.
Pri spálni je druhá - súkromná kúpeľňa s vaňou.

Byt je klimatizovaný, aj vybavený rekuperáciou.

V bytovom komplexe na prízemí je výborné zastrešenie prevádzok rôzneho druhu, čo vie pokryť kedykoľvek bežné potreby ľudí (potraviny, pizzéria, kvetinárstvo, či očná optika, a pod.)
O občianskej vybavenosti v tejto lokalite netreba asi hovoriť. Kompletný dopravný uzol, OC RETRO, nemocnica s poliklinikou Ružinov do 5 min. cesty, školy, škôlky dostupné v tesnom okolí.

V prípade záujmu o financovanie bytu prostredníctvom hypotekárneho úveru, je pripravený náš hypotekárny poradca, ktorý Vám v krátkom čase pripraví prehľad o najlepších podmienkach a bezpečne Vás prevedie celým obchodom z finančnej stránky.
Naša kancelária zabezpečí zároveň špičkový servis spojený s prepisom nehnuteľnosti na nových majiteľov, zahrnutý v cene nehnuteľnosti.

Budem sa tešiť na príležitosť, predstaviť Vám túto nehnuteľnosť. :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie