PREDANÉ - Výborná investícia! Zabehnutý penzión na predaj, Veľký Meder.

Typ: hotel/penzión
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 1 m²

Na predaj úplne ZARIADENÝ PENZIÓN s rodinným domom, neďaleko od termálneho kúpaliska v meste Veľký Meder s výbornou občianskou vybavenosťou.

Rekreačné zariadenie je postavené a zrekonštruované z kvalitných materiálov :- zateplený z každej strany okrem južnej- klimatizovaný (hore obývacia časť)- plastové okná opatrené sieťkami aj s vnútornými žalúziami- železobetónové stropy- kúrenie riešené radiátormi s elektrickým kotlom- krb s prieduchmi- plávajúce podlahy, alebo keramická dlažba- oplotenie pozemku- pekne upravený dvor- posuvná brána na diaľkové ovládanie- vstavané skrine- kuchynská linka je kompletne vybavená, umývačkou riadu, so sklokeramickou varnou doskou a elektrickou vstavanou rúrou.- parkovacie státia 5x na dvore a 2x pred domom- altánok na vonkajšie posedenie- dvor je podpivničený cca. 50 m2
Dispozícia - prízemie:- 6x izba z toho 4 s vlastnou terasou a k ďalšie 2 s altánkom, každá izba má vlastnú kúpeľňu (toaletu, sprchovací kút a umývadlo)- priestranná plne vybavená kuchyňa s veľkou spoločnou jedálňou- technická miestnosť- sklad- kancelária
1.POSCHODIE :- kuchyňa s obývačkou- 2x spálňa- 1x šatník- kúpeľňa a wc

V blízkosti rodinného domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Potraviny, základná či stredná škola, pošta, reštaurácie, banky atď. Veľký Meder je známy najmä termálnym vodným parkom, ktoré sú celoročným lákadlom pre turistov.

Bližšie informácie Vám rádi poskytneme na tel.č.: 0905 795 565 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie