PREDANÉ - Predaj domu 100 m2, Veľký Šariš

Predaj Rodinný Dom Novostavba, Veľký Šariš


Nový rodinný dom, ktorý je v súčasnosti v štádiu holodomu, s plánovanou kolaudáciou do 31.12.2021 a úplným dokončením / okrem kuchynskej linky/ a odovzdaním do konca februára 2022, v lokalite s krásnym výhľadom a tichom prostredí.

Dom je prízemný, úžitková plocha 100 m2, zastavaná plocha domu je 119 m2. Pozemok je rovinatý o rozlohe 338 m2, takže zostane časť pozemku ešte aj na plnohodnotný vjazd do dvora alebo parkovanie pre auto či vybudovanie prístrešku.

Dispozícia: zádverie, 2 detské izby, spálňa so šatníkom, samostatná kúpeľňa, samostatné WC, technická miestnosť, obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na terasu s krásnym výhľadom na okolitú prírodu a hrad.

Rodinný Dom sa predáva do štádia úplného dokončenia okrem kuchynskej linky, to znamená: obklady, dlažby, sanita, svietidlá. Stavba s obvodovým múrom 30 cm - Porobetón, zateplenie polystyrén 15 cm, s plastovými oknami - trojsklo, vchodovými dverami, strecha plechová krytina - valcovaný plech, izolácia podlahy, podlahové kúrenie vodné, sadrokartón, sadrové omietky, cementový poter, termostaty v každej izbe, vymaľované na bielo, zateplenie krovu -striekaná izolácia 30cm, dom je navrhnutý na vetranie vzduchotechnikou (rekuperácia) a tepelné čerpadlo. Dom je napojený na vodu -vlastná studňa, elektriku, elektroinštalácia je započítaná v cene domu a odpad - vlastná žumpa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie