PREDANÉ - Na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Sološnica

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Sološnica.
Dom stojí na veľkom pozemku s výmerou 1400m2, je napojený na všetky IS - elektriku, plyn, obecný vodovod a kanalizáciu. Kúrenie ústredné plynovým kotlom, na prízemí podlahové.
Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, nové okná, strecha, zateplenie, fasáda, podlahy, nová kúpeľňa, rozvody elektriny, vody, kúrenia. Väčšina zariadenia je na mieru ručne vyrobené (drevené zárubne, schody s kovaným zábradlím, trámový strop v kuchyni a obývačke, stolík na umývadlá v kúpeľni,...). Dom má dve poschodia a je čiastočne podpivničený. Na prízemí sú dve izby, veľká obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom a samostatné wc. Na poschodí je jeden veľký otvorený priestor, momentálne využívaný ako detská "herňa" , ktorý je možné jednoduchou stavebnou úpravou rozdeliť na niekoľko samostatných miestností. Pri dome je veľká zastrešená terasa s posedením. Súčasťou nehnuteľnosti je aj samostatne stojaca hospodárska budova, využívaná ako sklad, dielňa a letná kuchyňa.
Na pozemku je aj klenbová pivnica využiteľná na uskladnenie úrody alebo ako vínna pivnica.
Pozemok je zatrávnený, udržiavaný, s vysadenými ovocnými stromami, niekoľkými vyvýšenými záhonmi a skleníkom. Obohnaný je živým plotom, ktorý zaručuje absolútne súkromie. Pozemok je možné zavlažovať z vlastnej studne.
Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej časti obce, mimo ruchu hlavnej cesty, ale zároveň s pešou dostupnosťou k centru.
Nehnuteľnosť vhodná na okamžité užívanie, bez dodatočných nákladov.
Odporúčam vidieť naživo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie