SOKOLOVŇA - PRIESTOR NA PRENÁJOM 32 m2, Brezno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
450 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 32 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

HĽADÁTE REPREZENTATÍVNY PRIESTOR?
CHETE BYŤ NA DOBROM MIESTE, ALE NEPOTREBUJETE BYŤ PRIAMO V MESTE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Brezne do dlhodobého prenájmu priestor v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa.

PREDMET PONUKY
Priestor s výmerou 32,57 m2, orientovaný juho-západne, situovaný na 2. poschodí, v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa, dostupný priestranným schodišťom (budova je bez výťahu).

Objekt Sokolovňa prešiel v rokoch 2007 - 2008 kompletnou rekonštrukciou a dispozičnou úpravou (plastové okná, podlahy, vnútorné stierky, rozvody el. energie, vody, kanalizácie, interiérové dvere, sanita, odhlučnenie priečok susediacich s ďalšími prevádzkami v objekte a i.) Jeho samostatná časť, v ktorej sa priestor nachádza, má samostatný vstup od nábrežia Hrona, susedí s areálom minigolfu a chránená je vlastným bezpečnostným systémom. Vykurovanie, studená voda, el. energia a kanalizácia sú zabezpečené pre túto časť objektu centrálne, odpočty spotreby je možné realizovať samostatnými meračmi. Ohrev teplej vody je zabezpečený samostatným bojlerom v sociálnom zariadení (sprcha, umývadlo, WC). Parkovanie je možné na nábreží Hrona.
.
LOKALITA
Polyfunkčný objekt Sokolovňa sa nachádza v širšom centre Brezna, na nábreží Hrona, v blízkosti malej železničnej stanice, minigolfu, gymnázia, synagógy, Štúrovej ulice s rodinnými domami, malými prevádzkami služieb, sídlami firiem a obchodmi.
Dopravná dostupnosť (obchvat, autobusová a železničná stanica) a služby (úrady, školy, banky, kostoly, zdravotnícke zariadenia, obchody, reštaurácie, nákupné a kultúrne centrá, športové plochy a i.) sú do 5 - 10 minút pešej chôdze alebo autom.
Brezno je okresným mestom, centrom južnej strany Nízkych Tatier a Horehronia. Zároveň je križovatkou dopravných trás sever – juh a východ – západ.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Priestor v Sokolovni je príjemným, reprezentatívnym zázemím pre menšie, i väčšie firmy a ich manažment, či obchodných cestujúcich. Využiteľný je ako pracovné zázemie s možnosťou ubytovania, alebo je možné priestor zmeniť na administratívny.

PODMIENKY PRENÁJMU
450 Eur vrátane energií. Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 2 mesačného nájmu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie