PREDANÉ - REZERVOVANÉ. Veľký 2 izbový byt na predaj T.G.Masaryka Nové Zámky.

Typ: dvojizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Plocha: 69 m²

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pekný, svetlý 2 izbový byt na 7 poschodí slušného bytového domu na ulici T.G. Masaryka v Nových Zámkoch. Byt ponúka 69,30 m2 podlahovej plochy, ktorá pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 2 veľkých nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, toalety, špajze a balkóna. Okná sú orientované na východ a taktiež aj západ, vďaka čomu má byt dostatok svetla a slnečných lúčov počas celého dňa. Dispozične je veľmi dobre a priestranne riešený, nakoľko jedna izba orientovaná na západ disponuje vstupom z kuchyne a taktiež aj z chodby, vďaka čomu je veľmi dobre využiteľná ako jedáleň spojená s obývačkou. Druhá izba orientovaná na východ disponuje balkónom s výhľadom na parčík pred železničnou stanicou mesta. V minulosti prešiel byt kompletnou rekonštrukciou, ktorá pozostávala z výmeny okien, podláh, dverí, vybudovania nového bytového jadra a kompletnej obnovy kúpeľne, toalety , priestorov kuchyne a chodby. V rámci rekonštrukcie boli okrem 2 izieb v byte znížené stropy, inštalované bodové osvetlenie a nová elektroinštalácia. Na všetkých oknách sú montované vnútorné žalúzia. Byt ponúka veľkorysí priestor a taktiež možnosť prerobenia na 3 izbový veľmi jednoduchým a finančne nenáročným riešením vo forme predelenia izby, ktorá disponuje vstupom z dvoch strán. K bytu prislúcha taktiež menší úložný priestor - komora na medziposchodí. Byt je bez ďalších investícií a kúpou okamžite voľný pre nového majiteľa. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako aj železničná či autobusová stanica. Výhodami bytu sú nízke režijné náklady, priestrannosť, svetlosť, slušní bytový dom s novým výťahom a taktiež lokalita, v ktorej sa nachádza. Predáva sa za cenu 79.900.-euro, pri vážnom záujme je primeraná dohoda na cene možná. Obhliadku odporúčam a môžete si ju dohodnúť u makléra Mgr.Štefan Danis, tel.:0904835757.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie