PREDANÉ - NA PREDAJ MUROVANÁ CHATKA V BIELOM KOSTOLE, ČASŤ KAMENNÝ MLYN

Typ: chalupa
Okres: Trnava
Obec: Biely Kostol

RADO Reality ponúka na predaj murovanú chatku vo vyhľadávanej chatárskej oblasti Kamenný Mlyn, v katastri obce Biely Kostol.
Tehlová chatka s rozlohou 17m2 je celá podpivničená. Je v nej zavedená elektrina a na pozemku sa nachádza studňa s úžitkovou vodou.
Pevné základy stavby umožňujú ďalšiu nadstavbu. Cesta ku chatke je rovinatá, upravená. Pred pozemkom preteká potok, ktorého žblnkot dodáva miestu tú pravú atmosféru. Na pozemku s výmerou 285 m2 sú vysadené jablone, marhuľa, hruška a dula, ktoré každý rok dávajú bohatú úrodu. Tiež sú tu maliny, černice a rôzne bylinky ako šalvia, rozmarín, levanduľa či tymián. Rozmarín slúži aj ako ochrana proti škodcom v tesnej blízkosti vinohradu. Najväčšou dominantou na pozemku je krásna, ružovo-biela magnólia. Vedľa chatky sa nachádza predpríprava na vonkajšie sedenie, na pozemku je aj drevená latrína.
Chatárska oblasť Kamenný Mlyn patrí do chránenej oblasti, vyskytuje sa tu veľké množstvo chránených vtákov. V blízkosti sa nachádzajú rybníky, prírodné kúpalisko, či reštaurácia Koliba, kde okrem občerstvenia majú zvieratá ako muflóny, pávy a iné.
Ak hľadáte miesto na oddych, prechádzky prírodou, posedenie s rodinou či záhradkárčenie, táto ponuka je práve pre Vás.
Ľubomíra Pekarovičová
RADO Reality Group
Tel.: +421 908 464 816
e-mail: pekarovicova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie