PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 54 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 54 m²

REZERVOVANÉ!
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ dvoj-garzónku s dvoma veľkými loggiami v Bratislave - Petržalke.

Petržalka je dnes skvelým miestom na bývanie. Úplná občianska vybavenosť, jednoduchá dostupnosť, rýchle pripojenie na diaľnicu, to sú len niektoré z jej benefitov.

Byt v ponuke sa nachádza na Šustekovej ulici, na 5.poschodí z 12. Je súčasťou panelového bytového domu, ktorý si prešiel kompletnou rekonštrukciou. Menené elektrické rozvody, stúpačky, je zateplený a aktuálne prebieha výmena výťahov.

Dvojgarzónka - príjemný svetlý byt s orientáciou na západ, pozostávajúci zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, samostatnej spálne a obývačky spojenej s kuchyňou má celkovú výmeru 41,85m2. Z oboch izieb sa vychádza na dve samostatné loggie s presklením (ich výmera je 10,52m2). K bytu prislúcha kobka o výmere 2,17m2 nachádzajúca sa priamo na poschodí bytu.
V r. 2008 bol byt kompletne zrekonštruovaný. Menené boli el. rozvody, podlahy (laminátové a dlažba), okná (plastové), všetky zárubne a dvere, kúpeľňa, loggie. Vymenené boli aj vchodové dvere za bezpečnostné. V r. 2019 boli do bytu nainštalované klimatizačné jednotky nachádzajúce sa v oboch izbách. Je možné používať ich nielen na chladenie, ale aj na kúrenie.
Byt je kompletne zariadený nábytkom tak, ako je vidieť na fotografiách. Súčasťou sú aj spotrebiče (chladnička s mrazničkou, práčka, mikrovlnka, TV).

Byt je voľný a ihneď obývateľný.

Bytom vás veľmi rada prevediem osobne, k dispozícii je aj virtuálna 3D obhliadka.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte si dohodnúť termín osobnej obhliadky bytu a rezervovať si konkrétny čas.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie