PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 70 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 70 m²

Ponúkame na predaj pekný zrekonštruovaný 3 izbový byt v Petržalke.

Základné parametre:
Ulica: Krásnohorská, Petržalka
Typ bytu: 3 izbový
Rozloha bytu: 70m2
Poschodie: 4/12

Samotný byt pozostáva z predsiene, odkiaľ je vstup do kúpeľne, ktorá disponuje dostatočne veľkou vaňou, práčkou a kúpeľňovým nábytkom. Hneď vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná toaleta.
Z predsiene vstupujete do priestrannej haly s masívnym rolldorom po celej dĺžke, z ktorej je vstup do troch samostatných izieb a modernej kuchyne s nadštandardnou kuchynskou linkou na mieru s kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Rekonštrukcia kuchyne prebehla v decembri 2020, takže na spotrebiče sa stále vzťahuje dvojročná záruka. Z kuchyne je vstup na zasklenú loggiu.
Spálňa je orientovaná na východnú stranu a je vybavená šatníkovými skriňami robenými na mieru. Ostatné izby sú orientované na západnú stranu, takže byt je po celý deň prirodzene presvetlený. Obývacia izba ostáva zariadená obývacou stenou a poskytuje dostatok priestoru aj na veľkú sedačku.
Tretiu izbu, ktorá momentálne slúži ako pracovňa, je možné využiť aj ako detskú izbu, prípadne je možné predeľovaciu priečku nechať odstrániť a následne tak prepojiť izbu s halou.
K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí a noví majitelia majú možnosť využiť na odkladanie vecí aj priestor pred bytom, ktorý je zo schodiska aj od výťahov uzamknutý.
Byt je slnečný, útulný a kompletne zrekonštruovaný. V celom byte sú plastové okná, skontrolované proti únikom tepla, vymenené elektrické rozvody, nábytok bol vyrobený z kvalitných materiálov. Bytový dom je zateplený, vstup do domu je zabezpečený čipom a monitorovaný kamerovým systémom. K dispozícii sú 2 výťahy, z toho jeden nákladný.

Odporúčame:
Mestská časť Petržalka je vyhľadávanou lokalitou Bratislavy, s kompletnou občianskou vybavenosťou (nákupné centrá, školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, detské ihriská, fitness, zastávky MHD).
Bytový dom sa nachádza vo veľmi príjemnom prostredí v blízkosti jazera Veľký Draždiak, Lužných lesov a hrádze s cyklotrasou. Majitelia domácich miláčikov ocenia prechádzky popri Chorvátskom ramene, kde je povolený voľný výbeh psov. V blízkosti domu je dostupných niekoľko oplotených ihrísk pre deti. Priamo pred domom je autobusová zastávka, takže sa môžete spoľahnúť na veľmi dobrú dostupnosť do centra. Parkovanie je možné priamo pred domom.


Cena nehnuteľnosti je 197000 Eur vrátane kvalitného servisu RE/MAX.

Realitná kancelária REMAX Home Vám zabezpečí kompletný právny servis advokátskou kanceláriou prostredníctvom autorizácie zmlúv, čím je zabezpečený zrýchlený prepis nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie