PREDANÉ - REZERVOVANÉ! 4izbový byt, 73m2 + lódžia, ul. Považská, Trenčín - Sihoť

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4izbový byt s rozlohou 73m2 po čiastočnej rekonštrukcii na ulici Považská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 3-poschodovom panelovom dome bez výťahu. Na bytovom dome boli zrekonštruované stúpacie rozvody vody, odpadu aj plynu, vymenené plastové okná, vchodové dvere, schránky, zvončeky s elektronickým vrátnikom, zateplená fasáda aj strecha a zrekonštruované lódžie. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a lódžia s rozlohou 3m2.
Na byte sú vymenené plastové okná a murované jadro so sprchovacím kútom. V izbách sú na podlahe drevené parkety, na ktorých boli celé roky položené koberce. Vďaka tomu sú parkety ako nové a dodávajú bytu skutočný šmrnc. Veľkou výhodou bytu je jeho dispozičné riešenie. Byt je prakticky rozdelený na dennú a nočnú časť, pričom každá izba má samostatný vstup. Obývačka a kuchyňa sú prepojené veľkými dvojkrídlovými dverami, aby mala gazdinka stále kontakt s celou rodinou, prípadne vzácnou návštevou. Obývačka s kuchyňou sú orientované na južnú stranu a sú príjemne svetlé počas celého dňa. Všetky tri spálne sú orientované na sever, takže aj počas horúcich letných dní sa Vám bude spať ako v bavlnke. Náklady na bývanie sú približne 130,-€ mesačne v závislosti od spotreby vody a tepla (+ elektrika a plyn).
Byt sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí sa nachádza škôlka, základná škola, detské ihriská, LIDL, COOP Jednota, pekáreň, viacero reštaurácií a pohostinstiev, obchodné strediská Radegast a Rozkvet s množstvom rôznych obchodov a mnoho iného. Mladé rodiny s deťmi a športovo naladení ľudia zaiste ocenia bezprostrednú blízkosť hrádze, na ktorej sa dá vyblázniť na korčuliach, bicykloch, alebo si môžu len tak zabehať. Po hrádzi sa tiež jednoduchým spôsobom dostanete na Ostrov s mestským kúpaliskom alebo aj do centra mesta. No a ako to už s hrádzami často býva, aj za touto sa nachádza vodný tok, takže si na svoje prídu aj nadšenci rybárčenia alebo vodných športov.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=LhWBkFUxvZo
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie