PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 70 m2, Šamorín

Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 70 m²

Uvažujete nad bývaním v centre Šamorína? Uprednostňujete bývanie v meste, kde máte všetko po ruke? Tak táto ponuka je určená pre Vás.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3-izbový byt s veľkou loggiou na Hlavnej ulici v Šamoríne.
Byt sa nachádza na 4.poschodí zatepleného bytového domu s pekným výhľadom. Prislúcha k nemu aj pivnica.
Celková podlahová plocha bytu je 66,5 m2 + loggia 4 m2. Byt má skvelú dispozíciu aj rozmiestnenie izieb, ktoré sú rozdelené na dennú a nočnú časť. Pridanou hodnotou je veľká odkladacia miestnosť, ktorá môže slúžiť ako komora alebo samostatný šatník.
Orientácia izieb – kuchyňa a jedna izba sú orientované na východnú stranu , obývačka s výstupom na loggiu a druhá izba na západnú stranu. Na všetkých oknách sú žalúzie a sieťky proti hmyzu.
Parkovanie je verené, bezproblémové a je priamo pred bytovým domom.

DISPOZÍCIA a ZARIADENIE BYTU:
- vstupná hala
- samostatná veľká komora
- kuchyňa, v ktorej zostáva plynový sporák s elektrickou
rúrou, digestor a stôl
- priestranná obývacia izba s výstupom na loggiu /nábytok v
nej zostáva po dohode s majiteľom/
- spálňa s veľkorysou vstavanou šatníkovou skriňou
- izba, ktorá môže slúžiť ako detská , hosťovská izba alebo
ako pracovňa
- kúpeľňa s vaňou a veľkým oknom
- samostatné WC

VÝHODY BYTU:
- nízke mesačné náklady
- bývanie v atraktívnej a vyhľadávanej lokalite
- presvetlený byt počas celého dňa
- príjemné posedenie na balkóne s vychutnaním si západu slnka
- kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
- autobusová stanica vzdialená 10 minút chôdzou

Nehnuteľnosť sa nachádza v zóne s kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú obchody a služby, autobusová stanica, materské, základné a stredné školy, zdravotné stredisko, reštaurácie a kaviarne, fitnescentrum, park, atď.

ODPORÚČANIE MAKLÉRKY:
Ide o bývanie v skvelej lokalite, ktorá v sebe spája všetky výhody centra mesta vrátane výbornej pešej dostupnosti kamkoľvek. Ideálne okolie len podčiarkuje žiadanú lokalitu.

Byt je presvetlený a pôsobí príjemne. Novému majiteľovi dáva možnosť ihneď sa nasťahovať a zabývať alebo prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Susedia sú milí a nekonflitní.

Šamorín je mesto, ktoré vďaka svojej bohatej občianskej vybavenosti ponúka skvelé bývanie a určite osloví aj milovníkov rôznych športových aktivít. Športový areál X-bionic sphere je doslova za rohom a okrem športových a voľnočasových aktivít ponúka aj kvalitnú gastronómiu.
Dostupnosť do Bratislavy a Dunajskej Stredy je do pol hodinky, cca 25 km.

Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví naša hypotekárna špecialistka. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky (overenie podpisov), ako aj právny servis (prípava zmlúv u advokáta) sú v réžii našej realitnej kancelárie. Zabezpečíme Vám aj prehlásenie energií a poplatkov u správcu domu.

Podrobnejšiu prezentáciu a ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo osobne na obhliadke bytu. Teším sa na Vás.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie