PREDANÉ - Predaj domu 215 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava IV
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj nízkoenergetickú novostavbu rodinného domu (dokončený 2010) na vyhľadávanej adrese - Pod Rovnicami 51. Dom je prístupný zo spodnej strany (ul. Pod Rovnicami) ale aj vrchnej strany (ul. Donnerova).

Nehnuteľnosť pozostáva z domu (3 podlažia), veľkej dvojgaráže s vysokým stropom a nádhernej vyrastenej záhrady, ktorá vás okrem vysokej miery súkromia nebude stáť veľa času - zavlažovanie je automatické. V chladnom období vám kopu práce ušetria vyhrievané schody a všetky priestory na vonkajšej strane domu.

Dom je podpivničený, napojený na všetky inžinierske siete.

Táto nehnuteľnosť je vo vynikajúcom technickom stave. Pozývam vás na obhliadku, dom vás svojou atmosférou doslova očarí.

Nepremeškajte šancu bývať na mieste vašich snov v dome, ktorý poskytuje maximálne súkromie a dostatok zelene v kombinácii so skvelou dostupnosťou do centra mesta.

VIDEO:

https://youtu.be/u3Z-oVcY9Mw

DOM:

Architektúra domu bola prispôsobená svahovitému pozemku, vďaka čomu vznikajú nádherné výhľady a súkromné časti, kde nájdete svoju oázu pokoja každý deň.

Ak prídete do domu z Donnerovej ulice, kde je parkovanie verejné, stačí zísť niekoľko schodov a ocitnete sa pri hlavnom vchode do domu – na prízemí. Veľkorysá predsieň vám poskytuje pohodlie pri vstupe do domu, ani väčší počet hostí nebude mať problém odložiť si svoje oblečenie. Prízemie domu (stred stavby) funguje ako denná časť, ktorá pozostáva z veľkého, polo-otvoreného priestoru obývačky, kuchyne a jedálne. Kuchyňa je nová (1 rok), vyhotovená z masívneho dreva. Táto časť je prepojená s exteriérom na niekoľkých miestach. Priestor je rozšírený aj o presklenú verandu, ktorá je skvelým miestom napr. pre rannú kávu. Orientácia verandy je východná s výhľadom na park SNP a okolité lesy. Na prízemí sa nachádza ešte jedna izba, momentálne využívaná ako pracovňa a tiež kúpeľňa s bidetom.

Na poschodie sa dostanete vďaka na mieru vyrobenému drevenému schodisku (dub-masív), atmosféru tohto schodiska umocňuje veľkoformátové okno s výhľadom zeleň, ktorá podľa sezóny mení farby a preto cesta po týchto schodoch bude každé ročné obdobie iná. Priestor schodiskového átria je skvelé miesto, kde si viete vystaviť vaše obľúbené obrazy a budú vám robiť radosť každý deň. Na poschodí sa nachádzajú dve priestranné izby, každá s vlastnou kúpeľňou. Hlavná spálňa, okrem kúpeľne v prírodných odtieňoch v kombinácii s tmavým drevom, poskytuje aj súkromnú terasu, z ktorej je najlepší výhľad z domu. K dokonalosti nechýba ani priestranný walk-in šatník. Túto izbu budete naozaj milovať!

Suterén domu je využívaný ako letná kuchyňa a sklad. Priestranná terasa je vhodná aj pre veľké stretnutia s väčším počtom osôb. Nachádza sa tu aj pivnica pôvodného domu, ktorú je možné využívať ako vinnú pivnicu s typickou atmosférou a "vôňou" starých pivníc.

Ak sa rozhodnete využiť prístup z ulice Pod Rovnicami, môžete zaparkovať vo veľkej dvoj-garáži, ktorá má vysoký strop (3.1m) - je možné v nej parkovať aj nákladné auto. Priestor má veľké skladové kapacity, je vhodný aj na podnikanie. Vďaka prístupu z dvoch ulíc je možné dvoj-garáž prerobiť na samostatnú bytovú jednotku.

ZÁHRADA:

Dreviny sú už vyrastené a teda nie je nutné čakať dlhé roky, aby ste si vytvorili súkromie. Záhrada pozostáva predovšetkým z okrasných drevín a krov, má primeranú veľkosť pre rodinný dom v meste, tak "akurát", aby vám urobila radosť a zároveň jej údržba nestála veľa času. Vzácnou drevinou je aj desaťročný rozmarín. Automatická závlaha prípadnú starostlivosť ešte znižuje. Na záhrade sa nachádza aj pec na drevo, vynikajúca na prípravu (nielen) domácej pizze. Priatelia a rodina sa budú vždy tešiť na návštevu u vás doma.

TECHNOLÓGIE:

Nízkoenergetický dom je postavený kombináciou tehly, drevených konštrukcií a liateho betónu so zateplením hr. 180 mm.

Kúrenie zabezpečuje elektrický kotol v kombinácii s podlahovým kúrením (Devi).

Na streche domu sú slnečné kolektory (3 ks) na ohrev teplej vody.

V dome je rekuperácia (Duplex) s výduchmi v každej miestnosti.

Exteriérové plochy (chodníky, schodisko) sú vykurované (Devi).

POPIS LOKALITY:

Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v susedstve parku SNP (Líščie údolie), ide o veľmi žiadanú lokalitu, a to najmä vďaka svojej výhodnej polohe. Do centra mesta, ale aj na zastávky MHD, diaľničný obchvat, úrady a obchody je to iba “na skok” - kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti. Bývanie v blízkosti parku SNP bude mať priaznivý vplyv aj na vaše zdravie, vzduch je tu stále svieži a každý váš pohľad poteší zeleň.

Park SNP - Líščie údolie - 0.2 km (3 min. pešo)
Lidl - 1.3 km (15 min. pešo)
Billa - 0.8 km (10 min. pešo)
Terno - 0.6 km (8 min. pešo)
Miestny úrad Karlova ves - 0.1 km (3 min. pešo)
Základná škola - 0.2 km (4 min. pešo)
Zastávka MHD - električka Nám. sv. Františka - 0.3 km (4 min. pešo)

Obchvat - diaľnica - 2.4 km (4 min. autom)
Hranica SK/AT Berg - 6.7 km (9 min. autom)
Centrum BA - 4.5 km (8 min. autom)

Aupark - 5.2 km (9 min. autom)
Bory Mall - 10.0 km (12 min. autom)
Zoo BA - 3.1 km (6 min. autom)

MESAČNÉ NÁKLADY:

Elektrina + voda tvoria cca 250 EUR mesačne

DISPOZÍCIA:

Je bližšie špecifikovaná v priložených pôdorysoch.

Celková plocha pozemku: 405 m2
Celková úžitková plocha rodinného domu: 215.87 m2
Plocha dvojgaráže: 40 m2
Zastavaná plocha rodinný dom: 262 m2

CENA:

999 900 EUR

Za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Všetky poplatky sú zahrnuté v cene.

Odporúčam vidieť.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie