PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 37 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 37 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj príjemný 1 izbový byt so samostatnou kuchyňou v bratislavskej mestskej časti Ružinov.
Byt sa nachádza na prízemí bytového domu na Rumančekovej ulici, s čarovnou upravenou záhradkou pod oknom, s príjemným parčíkom rovno pred vchodom, ale zároveň v tesnom dosahu s kompletnou občianskou vybavenosťou, ktorú táto mestská časť ponúka.

Ak hľadáte menšiu, finančne dostupnú nehnuteľnosť, či už na účely vlastného bývania, alebo s investičným zámerom, tento byt je tu priam pre Vás. :)

Celková plocha ponúkaného bytu je 36,6 m2 a predáva sa komplet so zariadením a vybavením, ktoré v byte je.

Dispozícia bytu je zakreslená na pôdoryse, ktorý je súčasťou fotografií.
Vstupná chodba s priestorom na väčšiu skriňu, oddelená kúpeľňa od WC, či samostatná kuchyňa sú výhody, ktoré Vám tento malý bytík narozdiel od apartmánových bytov ponúka. Izba svojou dispozíciou ponúka možnosť predelu na spací kút a obývačkovú časť.
Byt je vo veľmi peknom zachovalom pôvodnom stave, má plastové okná, menené interiérové dvere, kuchyňa, kúpeľňa aj s WC je vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Keďže ide o byt na prízemí, nikdy Vás nezaskočí pokazený výťah. :)

Bytový dom je orientovaný v tichom prostredí avšak s dostatočnou vybavenosťou a dostupnosťou. Čo sa týka bratislavskej mestskej časti Ružinov, je tu výborná dostupnosť MHD, zástavka je minútka cesty pešo. V pešej dostupnosti sa nachádza nové "srdce Bratislavy" autobusové a nákupné centrum NIVY, či komornejšie OC RETRO, kde nájdete množstvo obchodov a služieb.
Kaviarenské, ako aj reštauračné služby sú v tejto časti taktiež samozrejmosťou.
Zdravotné zariadenie napr. v Ružinovskej nemocnici s poliklinikou je dostupné cez pár ulíc.

Byt je kúpou voľný, jeho cena vrátane sprostredkovateľskej provízie a kompletných právnych služieb spojených s prevodom vlastníckych práv je 115.000,-EUR.

V prípade potreby Vám radi zabezpečíme bezplatne špičkového hypotekárneho poradcu, ktorý za Vás vybaví najlepšie podmienky úveru v čo najkratšom čase.

Pokiaľ Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada Vás s touto nehnuteľnosťou zoznámim osobne. :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie