PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 60 m2, Bratislava - Rusovce

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 60 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na prenájom priestranný 2 izbový byt v privátnom areáli v mestskej časti Bratislava- Rusovce. Byt sa nachádza v novostavbe, na 1 np.

Dispozícia bytu je vyhovujúca, účelovo oddeľuje dennú a nočnú časť.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby s rolldorom, súčasťou chodby je WC.
Denná časť bytu je prepojený priestor kuchyne (so samostatnou špajzou) s obývačkou, z ktorej vstúpite na krásny veľký balkón (13m2), kde si môžete pokojne vychutnať pohár vínka s priateľmi, počas dlhých letných večerov. :)
Pocitovo oddelená nočná časť pozostáva z kúpeľne s vaňou a priestrannou spálňou s ďalším uložným priestorom.
Byt je slnečný, vybavený vonkajšími žalúziami , rekuperáciou a orientovaný je na JZ.

Samotné Rusovce svojím charakterom pripomínajú menšie mesto, nájdete tu kompletnú občiansku vybavenosť a zároveň pokoj v prírode, vyhľadávaný park, či neďaleké jazerá aj kino. Z bytu doslova na skok - kľudne v papučkách ako do vlastnej špajze - máte potraviny, zelovoc, bio farmárske potraviny, lekáreň, kaderníctvo či vinotéku. :)

Cena za prenájom je 750 eur mesačne, vrátane energií, 1 parkovacieho státia vonku a ďalšieho pre váš lepší komfort v garáži. Prenájmom tohto bytu máte zároveň možný vstupu do spoločného uzamykateľného areálu s vonkajším krytím bazénom a detským ihriskom!

Inernet a tv bude zriadený na náklady nájomcu. Pri podpise zmulvy sa platí sprostredkovateľská provízia RK (1/2 mesačného nájmu) a kaucia vo výške jedného mesačného nájomného - kaucia je po ukončení zmluvy uzavretej minimálne na 1 rok, vratná.

Byt je voľný ihneď.

Teším sa na obhliadku s Vami

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie