PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 67 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 67 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj exkluzívne 3-izb byt v obľúbenej časti Kramárov - Višňová ul. č. 15. Tento byt vás očarí (nielen) krásnym výhľadom, slnečnou južnou orientáciu a tichým miestom kde sa nachádza, ale aj príjemnou atmosférou, ktorú vie poskytnúť iba nízkopodlažná bytovka s malým počtom susedov.

Bytový dom sa nachádza v slepej uličke vo svahu, vďaka tomu vytvára toto miesto pocit bezpečia a rozhľadu. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží, no vďaka svahu je pocit, výhľad a sveteľnosť porovnateľná s bytom na vyššom podlaží.

POPIS BYT:

Byt je po čiastočnej rekoštrukcii - vstupné bezpečnostné dvere (2016), plávajúce podlahy a keramická dlažba (2016), elektrina a svetelné rozvody (2016), murované jadro (2002), plastové okná a žalúzie (2016), omietky (2016).

Tento byt je výnimočný najmä tým, že poskytuje dve priestranné loggie, ktoré sú naozaj využiteľné, nakoľko výhľad z nich je na okolitú zeleň, ktorá každé ročné obdobie vytvára iný a vždy krásny farebný obraz - bude to miesto, ktoré budete milovať.

Dve izby sú samostatné - nepriechodné, funkčne sú na opačných stranách bytu, preto je byt vhodný aj ako investícia (prenájom) alebo pre rodinu, ktorá potrebuje min. dve samostatné izby a jej členovia ocenia súkromie. Byt je vďaka svojej juho - západnej orientácii výnimočné presvetlený, tienenie zabezpečujú interiérové žalúzie a exteriérové rolety.

POPIS DOM:

Bytový dom bol odovzdaný do užívania v roku 1976. Jedná sa o železobetónovú stavbu vsadenú do svahu, ktorá má celkovo 5 nadzemných podlaží. Stecha bola rekonštruovaná v roku 2003. V roku 2010 prešiel bytový dom komplexnejšou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie (systém zateplenia s omietkou na báze umelých vlákien), rekonštrukcia vnútorných priestorov a modernizácia stúpacich rozvodov kanalizácie, vodovodu a plynovodu.

PARKOVANIE:

V okolí sa nachádzajú nizkopodlažné bytové domy aj garáže - parkovanie v tejto lokalite nie je problém.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Správca bytového domu je ISMA BA, poplatok je 180.60 EUR / mesiac

LOKALITA:

Vyhľadávaná lokalita a pre "domácich" jedno z najlepších miest na Kramároch. Okolie je plné zelene, na skok do lesa, v blízkosti je Kamzík (20 min chôdzou).​ MHD na Kramároch zabezpečujú predovšetkým trolejbusy, ktoré prechádzajú cez Stromovú a Limbovú.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:

NIVY OC / Stanica: 4.9km (8 min autom)
Aupark: 6.3km (11 min autom)

Delia: 0.1km (1 min pešo)
Pošta : 0.3km (6 min pešo)
Základná škola Cádrová : 0.7km (8 min pešo)

Hlavná stanica - VLAK : 2.5km (6 min autom)

Reštaurácie, kaviarne , bary : pešia dostupnosť (do 5 min pešo)

DISPOZÍCIA:

Plocha byt interiér: 58.21m2
Plocha pivnica: 2.11m2
Plocha loggia č.1: 3.12m2
Plocha loggia č.2: 3.66m2

Plocha celkovo: 67.1m2

CENA : 199 900€

Doporučujem vidieť !

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie