PREDANÉ - Predaj domu 320 m2, Topoľníky

Zaujímalo by Vás bývať a podnikať ??? pod jednou strechou. Mám pre Vás riešenie.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj udržiavaný 4 i rodinný dom (241m2), ktorý je zároveň prepojený s pôvodným rodinným domom, ktorý sa do nedávnej doby využíval na podnikateľské účely, ako cukrárska dieľňa. Pozemok s rozlohou až (1636m2) umožňuje budúcemu majiteľovi, podnikať v poľnohospodárskej a farmárskej činnosti – Agro turistika.

Rodinný dom je situovaný v najlepšej lokalite v centre obce Topoľníky, len 58 km od BA- veľmi rýchle napojenie na rýchlostnú komunikáciu R7 , čo umožňuje komfortne cestovať za prácou do hlavného mesta, len 3 km v obci Dolný Štál sa nachádza vlaková stanica s pravidelným spojením do BA – Komárno, len 16km sa nachádza okresné mesto DS, 17 km kúpeľné mesto Veĺký Meder.

Dvojpodlažný rodinný dom postavený v 80 –tich rokoch, prešiel pred dvomi rokmi rekonštrukciou, ktorá zahŕňa : francúzke plastové okná a dvere , vďaka , ktorým je dom nádherne presvetlený, sieťky proti hmyzu sú samozrejmosťou, nová fasáda a výmena strešnej izolácie.
Kúrenie zabezpečuje nový plynový kotol. Ohrev TÚV cez elektrický bojler.

Dispozícia :

-na prízemí sa nachádza priestranná uvítacia chodba , veľkorysá obývacia izba orientovaná na južnú stranu s výstupom do predzáhradky , umožňuje tráviť rodine príjemné chvíle trávené pohromade, kuchynka je oddelená, avšak odstránením priečky môžete vytvoriť integrovanú kuchynskú časť s obývačkou, samostatná špajza k dispozícii, pokračovaním domu je samostatná izba s východom na priedomie ( možnosť vybudovania terasy) –izba je priechodná so starším domom. Na prízemí možnosť vybudovania ďalšej plnohodnotnej izby , alebo zimnej záhrady. V obývacej izbe, predpríprava na krb.
- na poschodie vedú pekné drevené schody, keďže aj horná časť je krásne presvetlená, rozhodla sa p. majiteľka s priestoru na chodbe vytvoriť pracovňu, 1 x samostatná izba orientovaná na východnú stranu s východom na balkón, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta,1x samostatná izba s východom na priestrannú terasu , kde svieti príjemne slniečko. Poschodie je klimatizované.
Rodinný dom sa predáva , zariadený, ako na foto, alebo po dohode.
IS : obecná voda, elektrina, plyn, kanalizácia

Pokračovaním rodinného domu je starší rodinný dom, ktorí bol postavený v 60 –tich rokoch. Pozostáva so 4 x obytných miestností, je podpivničený s pochôdzdnou povalou.

Tento domček sa donedávna využíval na podnikateľské účely, čo je určite výhoda. Keďže sa dom plnohodnotne dá vykurovať ( plynovým kotlom), môže slúžiť ako napr : ako ambulancia, obchod, sídlo firmy, kancelárie, dielňa, výroba, súkromná škôlka, ale čo je najzaujímavejšie Topoľníky ako obec je vyhľadávané miesto pre nádherné Termálne kúpalisko s bazénmi a kempom, preto sa oplatí domček prerobiť aj na ubytovacie zariadenie, ktoré rakúski turisti vyhľadávajú.

Starší dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Toaleta je k dispozícii, v kúpeľňovej časti je opäť možnosť pripojiť obecnú vodu. Možnosť pripojiť aj zadný dom na kanalizáciu a plyn, momentálne je odpad riešený do žumpy.

A to stále nie je všetko ...

V zadnej časti tejto milej usadlosti sa nachádza samostatná časť so suchými skladovými priestormi a samostatná GARÁŽ s vlastným súpisným číslom v ktorej sa nachádzajú 2x samostatné skladové priestory, ktoré sa môžu využiť na dieľňu, alebo tiež ako odkladací či skladovací priestor.

Občianska vybavenosť:
-kompletná občianska vybavenosť v dedine je veľkou výhodou ( materská škôlka, jasličky, všeobecný lekár, zubár, mäsiar, zelenina-ovocie, textil, lekáreň, pošta, 2x reštaurácie s rozvozom, COOP jednota, ovocný sad so samozberom ovocia, telocvičňa ( joga, pilatest, zumba),dôchodcovský klub s aktivitami a lacnými obedmi pre seniorov. V okolí je krásna príroda a blízkosť malého Dunaja( možnosť splavu), cyklotrasa až do DS.
-

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie