PREDANÉ - PREDAJ: NOVÁ, ZNÍŽENÁ CENA - Viacúčelová budova v Palárikovskom parku, 1078 m2, Palárikovo, okres Nové Zámky

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nové Zámky
Obec: Palárikovo
Plocha: 1078 m²

STE INVESTOR A HĽADÁTE HVIEZDU PRE SVOJ NOVÝ PROJEKT?
JE TU PRĺLEŽITOSŤ ZÍSKAŤ JEDINEČNOSŤ.
JEDINÁ SVOJHO DRUHU. LUKRATÍVNEJŠIE MIESTO NENÁJDETE.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v obci Palárikovo budovu s viacúčelovým využitím s pozemkom na lukratívnom mieste, v bezprostrednej blízkosti Wellness a Relax centra Palárikovo a chráneného areálu Palárikovský park s poľovníckym kaštieľom.

PREDMET PONUKY
Trojpodlažná budova (1078 m2), vedená ako administratívna, slúžiaca v minulosti ako sídlo lesného závodu, skolaudovaná v roku 1990, rekonštruovaná v rokoch 2010 - 2011 (plastové okná, vstupné dvere, strecha), postavená na východne orientovanom rovinatom pozemku (2199 m2).

Budova je postavená na betónových pilotách z tehál a pórobetónových tvárnic. Stropy sú železobetónové, strecha plochá s miernym spádom, strešná krytina asfaltové privarované pásy, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu.
Podlahové krytiny v interiéri sú terazzové dlaždice, linoleá a koberce. Rozvody vody, el. energie a odpady sú pôvodnom stave. Likvidácia odpadových vôd je zabezpečená betónovou žumpou (aktuálna je možnosť pripojenia sa na obecnú kanalizáciu).
Budova je vykurovaná ústredným plynovým kúrením prostredníctvom vlastnej kotolne so samostatným vstupom. Ohrev teplej vody zabezpečuje el. bojler (kuchyňa v prízemí, centrálny rozvod teplej vody nie je zabezpečený).

Objekt disponuje parkovacími miestami situovanými kolmo na ulicu Remeselnícka (pozemok v majetku obce Palárikovo) a čiastočným murovaným oplotením pozemku so vstupnou bránou.

BUDOVA JE V DOBROM TECHNICKOM STAVE VĎAKA ZÁKLADNEJ ÚDRŽBE, VYKUROVANIU A OCHRANE CENTRÁLNYM BEZPEČNOSTNÝM SYSTÉMOM.

PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA K BUDOVE JE K NAHLIADNUTIU NA OBHLIADKE.

KÚPOU JE OBJEKT VOĽNÝ.

DISPOZÍCIA
1 NP (359 m2): predsieň, vstupná chodba so schodiskom (hlavný vstup, zadný vstup), skladové priestory, jedáleň, kuchyňa, kotolňa so samostatným vstupom, garáž so vstupom z dvora.
2 NP (359 m2): vstupná hala, zasadacia miestnosť, kancelárie (13), kuchynka (2), sociálne zariadenia muži a ženy, miestnosť s výlevkou pre upratovačku.
3 NP (359 m2): chodba, kancelárie (13 ), kuchynka, sociálne zariadenia muži, ženy.

LOKALITA
Budova je situovaná na okraji voľne prístupného Palárikovského parku (chránený areál s rozlohou 50,82 ha) s priamym vstupom do areálu, ktorého súčasťou je poľovnícky kaštieľ (NKP, ubytovacie služby, reprezentačné priestory pre spoločenské podujatia), jedinečná technická pamiatka - drevená vodáreň, lesnícky náučný chodník, bažantnica, lesopark.
V susedstve Palárikovského parku stojí barokový kostol sv. Jána Nepomuckého (NKP) a v susedstve administratívnej budovy Wellness a Relax centrum Palárikovo (reštaurácia, wellness, ubytovanie, bowling, golf, kongres, jazdenie...).
Obec Palárikovo je obcou s počtom obyvateľov 4426 a plnou občianskou vybavenosťou (obecný úrad, rímskokatolícky kostol, nákupné stredisko, zdravotné stredisko, MŠ, ZŠ, lekáreň, drobné prevádzky, sieť obchodov a služieb, reštaurácia, wellness a i.) dostupná cestnou aj železničnou dopravou na trase Nové Zámky - Šaľa.
Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 13 km, Šurany 9 km, Šaľa 26 km, Galanta 38 km, Komárno 43 km, Nitra 35 km, Levice 50 km, Vráble 34 km, Bratislava 107 km.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Objekt je jedinečný:
- svojim charakterom a polohou na hranici Palárikovského parku s priamym vstupom do areálu (náučný chodník, bažantnica, lesopark, poľovnícky kaštieľ)
- bezprostrednou blízkosťou Wellness a Relax centra Palárikovo (reštaurácia, wellness, bowling, jazdiareň, ubytovanie, kongres)
- svojim potenciálom s možnosťou využitia ako sídlo firmy, polyfunkčná budova (obchod a služby), obytný dom (bývanie - prenájom, osobné vlastníctvo), ubytovacie zariadenie (hotel, penzión, ubytovňa...), zariadenie sociálnych služieb (domov dôchodcov, domov sociálnych služieb, detský domov a i.), zdravotnícke zariadenie (klinika), vzdelávacie zariadenie (súkromná škola, škôlka, školiace stredisko a i.), výrobný alebo prevádzkový priestor.
- dobrým technickým stavom
- lokalitou a dopravnou dostupnosťou (železničná doprava, cestná doprava, väčšie mestá, okresné, aj krajské do 50 km)

CENA
Cena budovy je 549 000 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu pre Vás zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie