PREDANÉ - Predaj domu 140 m2, Zvončín

Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Zvončín

Realitná kancelária RE/MAX Developer ponúka EXKLUZÍVNE na predaj nehnuteľnosť, rodinný dom v obci Zvončín, vzdialenej len 5 minút od Trnavy.
Parcela, na ktorej nehnuteľnosť stojí, má výmeru 719m2, zastavaná plocha vrátane terasy 171m2 a úžitková plocha dosahuje 140m2.
Rodinný dom dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstupom do garáže; obývacej miestnosti s kuchyňou a komorou; technickej miestnosti; samostatného WC; kúpeľne s WC; hosťovskej izby; detskej izby a spálne so šatníkom.
Dom je postavený z tehál a zateplený 18cm izoláciou.
Interiér je príjemne presvetlený vďaka veľkým trojkomorovým oknám, ktoré sú vybavené vonkajšími žalúziami.
O príjemnú teplotu aj v chladnejších mesiacoch sa stará teplovodné podlahové kúrenie. V obývacej izbe je taktiež predpríprava na krb.
Napojenie na inžinierske siete: voda, plyn, elektrika, kanalizácia, optický internet.
Na pozemku sa nachádza aj predpríprava pre stavbu záhradného domčeka.
Pred domom je možné zaparkovať až tri autá.
Dom sa nachádza na Suchovskej ulici, v srdci obce a je vzdialený zhruba 300m od autobusovej zástavky.
Veľkou výhodou je ľahká dostupnosť na obchvat Trnavy aj do mesta. K najbližšiemu nákupnému centru zaberie cesta autom zhruba 5-6 minút.
Uvedená cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie RE/MAX, právny servis zabezpečovaný právnikom našej kancelárie, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania hypotekárneho úveru. V prípade potreby Vám zabezpečíme aj znalecký posudok. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0951667870 alebo prostredníctvom e-mailu: richard.lutzbauer@re-max.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie