PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 85 m2, Gbely

Typ: štvorizbový byt
Okres: Skalica
Obec: Gbely
Plocha: 85 m²

ČO? Predaj 4-izb.bytu o výmere 86 m2 s balkónom, vlastným kúrením a veľkou pivnicou.

KDE? Gbely, Záhumenice, 2/2 poschodie bez výťahu, výhodou je 6 bytových jednotiek v bytovom dome.

AKÝ? Jedinečný, komplet zariadený.

REKONŠTRUKCIA? Kompletne zrekonštruovaný – nové podlahy, dlažby, obklady, elektroinštalácia, odpady, stierky, nové interiérové dvere, vchodové dvere, nová štýlová kúpeľňa so sprchovým kútom aj vaňou, nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička, mraznička, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, plynová varná doska, umývačka riadu) a s množstvom úložného priestoru v kuchyni, komora, kompletné nové vybavenie celého bytu, podsvietené skrinky v obývačke a jedálni, 2x klíma. Bytový dom je zateplený s novou fasádou.

VÝHODY? Vlastné plynové kúrenie s plynovým kotlom, komora v byte, otvorený koncept bytu od obývačky cez jedáleň a kuchyňu, zmenená dispozícia bytu kvôli účelu, francúzske dvojkrídlové dvere na balkón zabezpečujú dostatok denného svetla a slnka.

PRE KOHO? Byt je určený pre klientov, ktorí hľadajú nehnuteľnosť ihneď k nasťahovaniu a zariadenú bez ďalších investícií a starostí, keďže byt zostáva zariadený tak, ako je vidno na fotografiách. Ideálna je pre rodinku s deťmi, ihneď pri bytovom dome je nové detské ihrisko a 60 m vzdialená materská škôlka.

OKOLIE? Bezprostredná blízkosť materskej školy, základnej školy, parkovanie pri bytovom dome, detské ihrisko, potraviny, v meste Gbely je kompletná občianska vybavenosť.

KOĽKO? Cena je na vyžiadanie u makléra

ČO NA ZÁVER? Dlho nepremýšľajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Byt je jedinečný a určite kúpou neobanujete.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie