PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 56 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 56 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj zrekonštruovaný 2-izb. byt s balkónom a lodžiou v Bratislave II, mestská časť Ružinov. Byt má rozlohu 56 m2 vrátane balkóna (1.31 m2) a lodžie (2.78 m2) a murovanej pivničnej kobky (1.44 m2). Nachádza sa na 2/9 poschodí panelového bytového domu s výťahom, ktorý prešiel rekonštrukciou v roku 2013 – zateplenie, menené rozvody, vchod do domu. V roku 2020 bol v dome menený výťah.

Byt bol rekonštruovaný približne v roku 2014, boli menené rozvody elektriny, vody, bol dotiahnutý plyn. Podlahy sú pôvodné renovované parkety s rybím vzorom, v kúpeľni, na toalete a na chodbe keramická dlažba, rovnako aj v kuchyni. Stropy v obývačke sú znížené s bodovými svetlami. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami, vchodové dvere bezpečnostné (zn. Sherlock). Byt sa predáva čiastočne zariadený nábytkom vyrobeným na mieru. Je orientovaný na východ.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vpravo vchádza na samostatnú toaletu a do kúpeľne. Rovno sa vchádza do obývacej izby a z nej do kuchyne alebo do spálne. Na chodbe a v spálni sa nachádza dostatočný úložný priestor v priestranných vstavaných skriniach. V kúpeľni je umiestnená vaňa. Vstup na balkón je z kuchyne a na lodžiu zo spálne.

Lokalita bytového domu sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou. V lokalite sa nachádzajú úrady miestneho, mestského ale aj štátneho významu, banky, pošta, školy. V okolí sa nachádza obchodné centrum Retro s kompletnou sieťou obchodov a služieb. Doprava je v okolí reprezentovaná autobusmi, trolejbusmi a električkami so zastávkou v blízkosti domu. Na obchvat Bratislavy je to autom 4 min. Dobrá možnosť parkovania pri bytovom dome.

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie