PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 88 m2, Humenné

Typ: štvorizbový byt
Okres: Humenné
Obec: Humenné
Plocha: 88 m²

PREDANÝ dvojgeneračný 4 izbový byt na Sídlisku pod Sokolejom v Humennom. Byt o rozlohe 88 m2 je v družstevnom vlastníctve, nachádza sa na 4/8 poschodí. Orientovaný je východ/západ . Na technickom podlaží bytového domu je pivnica.

Byt svojou veľkorysou rozlohou disponuje štyrmi izbami. Pozostáva z chodby, priestrannej kuchyne, obývacej izby, spálne s východom na balkón, dvoch detských izieb, kúpeľne, samostatného WC a práčovne.
Byt prešiel značnou rekonštrukciou. Má vymenené okná za plastové, v celom byte sú plávajúce podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou v chodbe a kuchyni. V kuchyni je na mieru robená rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Vymenené sú aj interiérové a vchodové dvere. Bytové jadro je murované a obložené vkusným keramickým obkladom. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo. WC je samostatné. V tomto byte bolo 2 krát WC nakoľko jeho majitelia si jedno prerobili na práčovňu.

Bytový dom je zabezpečený elektronickým vrátnikom s novým výťahom od prízemia a bezbariérovým vstupom. Spoločné priestory sú upravené a čisté. Výborná lokalita, dostupná občianska vybavenosť, nízka mesačná réžia. Po vyplatení kúpnej ceny je k okamžitému nasťahovaniu.​ Bližšie informácie Vám poskytneme na osobnej obhliadke alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX Absolute 1 na Laboreckej ulici v Humennom.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie