PREDANÉ - Zrekonštruovaný 5 Izbový rodinný dom v Komárne časť Nová Stráž

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 807 m²

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom v tichej časti Komárna - Nová Stráž.

Poschodový a celý podpivničený dom so zastavanou plochou 90 m2 leží na pozemku s výmerou 807 m2. Jeho celková úžitková plocha je 210 m2 vrátane pivnice a obytná plocha na dvoch podlažiach 140 m2. Dispozične sa skladá z pivnice pod celým domom, kde nájdeme kotolňu s novým plynovým kotlom, bojler na ohrev teplej vody a poskytuje dostatok priestoru nakoľko sa tu nachádzajú 3 samostatné miestnosti. Na prízemí nájdeme obývačku s kuchyňou a komorou, izbu a kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Na poschodí sa nachádza schodisko s výstupom na terasu, 3 izby a ďalšia kúpeľňa s vaňou a WC.

Dom si prešiel v rámci interiéru kompletnou rekonštrukciou, cez obnovu elektrických vedení, radiátorov, dlažby, plávajúcej podlahy, interiérových dverí, obnoveniu kúpeľní a v rámci exteriéru prišlo k výmene plastových okien a vchodových dverí, zatepleniu prednej strany domu a rekonštrukcie strechy. Tým pádom je dom pripravený na okamžité bývanie, zároveň je bez ťarchy - kúpou ihneď voľný.

Na pozemku nájdeme rôzne stromy a ovocné stromčeky, studňu a jeho výmera 807 m2 poskytuje dostatok priestoru na ďalšiu realizáciu a oddych. Dom je napojený na obecný vodovod, plyn, elektrinu a odvod splaškovej vody je do žumpy.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie