PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 93 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 93 m²

Bývajte v jedinečnej lokalite v Bratislave s investičným potenciálom rastu cien.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj priestranný, slnečný veľkometrážny 3-izbový byt ( 93 m2) s priestrannou TERASOU až ( 12 m2 ) a balkónom (3 m2) na 7/11 poschodí, odkiaľ je prekrásny výhľad na okolité zaujímavosti nového mesta a krásu Malých Karpát.

Ponúkaný nadčasový byt sa nachádza v modernej novostavbe na Letnej ulici – Bratislava Nové mesto.

Tento štýl bývania ,preferujú najmä mladé rodiny s deťmi, ktoré chcú mať všetko po ruke, klienti, pracujúci v hlavnom meste, ale aj dôchodcovia , keďže na každom poschodí stojí výťah a byty sú bezbariérové.

Obytný komplex bol skolaudovaný v roku 2015 a spravuje ho súkromná správcovská spoločnosť, ktorá zabezpečuje aj pravidelné upratovanie spoločných priestorov. Výhodou sú 2 výťahy, brána na chipové zamykanie, elektrický vrátnik. Keďže obytný dom je považovaný za novostavbu, budúci majitelia nemusia investovať do jeho rekonštrukcie.

BONUSOM je možnosť dokúpenia vlastného parkovacieho státia, v uzavretom suteréne, pod obytným domom, kde sa dostanete cez rampu , pomocou karty a ďiaľkového ovládania. V zimných mesiacoch budete mať čisté, vyhriate auto a nemusíte sa obávať ani o jeho bezpečnosť. Cena parkovacieho státia : 20.000eur

Byt je vzdušný, moderne projektovaný.. Jeho dispozičné riešenie z neho robí byt ideálny pre rodinu, ktorá sa má kde stretávať k čomu slúži nádherná obývacia izba, dômyselne oddelená od kuchynskej časti, 2x priechodné izby ,samostatné WC, kúpeľňa so sprchový kútom.

V byte boli použité kvalitné materiály, ako sú krásne drevené podlahy v celom byte, plastové okná so sieťkami proti hmyzu , keramický obklad v kúpeľni a WC, v každej izbe sú kvalitné interiérové dvere a zárubňe , dostatok odkladacieho priestoru zabezpečujú zabudované skrine na mieru. Byt je klimatizovaný.

Terasa je ako stvorená pre pestovanie kvetov, posedenie pri kávičke.. s výhľadom na malebné Karpaty. Izby sú priestranné a svetlé. Kuchyňa na mieru s chladničkou, s novou umývačkou riadu, elektrická varná platňa. Výhodou je samostatná miestnosť – ako špajza. Byt sa predáva zariadený, ako na fotkách.

Parkovanie bezproblémové pred obytným domom.

Mesačné náklady na byt do 130eur/pre 3 osoby .

Byt sa nachádza v blízkosti Polusu a Obchodného domu Slimák Lokalita je vhodná na prechádzky; výborná občianska vybavenosť, v blízkosti sa nachádza zmrzlina, potraviny Samoška a v Obchodnom dome Slimák je Tesco, kľúčová služba, pekáreň, kaviareň a reštaurácia, škôľka a škola sú hned'pri dome, plus ihriská, a v blízkosti sa nachádza Kuchajda. Výborné napojenie na všetky dopravné tepny.

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy.
Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky (overenie podpisov), ako aj právny servis (príprava zmlúv u advokáta) sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie