PREDANÉ - Na predaj luxusná garsónka na ulici Zuzany Chalupovej v Petržalke

Typ: garsónka
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj luxusnú garsónku na ulici Zuzany Chalupovej v Petržalke (Slnečnice).
Garsónka má výmeru 34 m2 vrátane loggie a nachádza sa na 5. poschodí zo 6.  Skolaudovaná bola v roku 2021 a nikdy nebola obývaná. Orientovaná je na východ.
Dispozične pozostáva zo vstupnej haly so vstavanou roll-door skriňou urobenou na mieru s dvojkrídlovými dverami a zrkadlom, kuchyne spojenej s obývacou izbou a kúpeľne s WC. Predáva sa kompletne zariadená s kuchynskou linkou od slovenského výrobcu, s kvalitnými, špičkovými spotrebičmi s nadčasovým dizajnom značky GORENJE, elektrickou dotykovou varnou doskou GORENJE, vstavanou rúrou s grilom GORENJE, digestorom zabudovanom v skrinke GORENJE, chladničkou  aj s mrazničkou, samozrejme nechýba ani mikrovlnka s digitálnym displejom. V kúpeľni si nájdete kvalitnú smart práčku s WI-FI funkciou. Nechýba ani komplet obývacia stena v bielom lesku s kvalitným Samsung TV s uhlopriečkou 55. Nájdete tu aj domáce kino Samsung so subwooferom a smart hudobným sound barom, ktorý jednoducho spárujete s TV alebo Vašim smart telefónom. Na spanie tu nájdete krásnu a kvalitnú jednoducho rozkladateľnú pohovku aj so zabudovaným matracom.
V celej garsónke sú plastové okná a plávujúce podlahy okrem kúpeľne kde sa nachádza dlažba. Vstupné dvere sú bezpečnostné. Bytový dom je zateplený. Parkovanie je možné v blízkosti objektu.
Garsónka ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, MHD. Garsónka je voľná na predaj okamžite. Cena 138 500 vrátene sprostredkovateľskej provízie pre RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie