PREDANÉ - PRENÁJOM VEĽKOSKLADU v CENTRE LEVÍC

Typ: skladový objekt
Okres: Levice
Obec: Levice
Plocha: 850 m²

DOBRÉ REALITY - silná slovenská realitná sieť - Vám ponúka exkluzívne na prenájom priestory bývalého veľkoskladu zeleniny a ovocia v centre mesta Levice, ulica Československej Armády, priamo pri hlavnej ceste.

PREDMET PONUKY:
Obchodný a komerčný priestor s prístupovou halou a samostatným vchodom do objektu sa skladá z veľkej haly na parkovanie, štyroch samostatných priestranných chladiacich skladov, samostatne uzamykateľnými dverami, kanceláriami s vlastnými sociálnymi zariadeniami situovanými na prízemí objektu. Kancelárie majú vlastné internetové pripojenie, telefónne linky, kuchynku, šatne a sprchu. Priestory sú prispôsobené na kompletné prevádzkovanie podobných služieb spojených s veľkoskladom, alebo aj rôzne iné využitia, podľa konkrétnych požiadaviek nového nájomcu.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Do objektu z ktorého sa vchádza vstupom hneď z hlavnej cesty je nákladná rampa, veľká hala je kompletne prestrešená a z nej sa vchádza do štyroch samostatne uzamykateľných priestranných miestností , samostatne uzatvárateľných s rozložiteľnými regálmi. Obchodno-skladovací priestor tvoria dve samostatné časti, kancelárie a sociálne zariadenia a skladovacie priestory majú spolu výmeru 400m2+ 450m2 otvorenej ale prestrešenej plochy.

LOKALITA:
Mesto Levice sa nachádza v Nitrianskom kraji, blízka dostupnosť do mesta Nitra, Nové Zámky, ako aj Banská Štiavnica. Blízke napojenie na všetky hlavné ťahy. Obchodno-skladovacie priestory sa nachádzajú takmer v priamom centre Levíc oproti nákupnému centru DITURIA. Občianska vybavenosť ako úrady, pošta, banky, stravovacie služby sú do 5 minút pešej chôdze. Dobrá dostupnosť diaľnice na smer Bratislava - Banská Bystrica - Košice.

CENA:
Cena mesačného nájmu je 2 000 €/mesiac včetne DPH v prípade vážneho záujmu je možná dohoda o cene s majiteľom objektu.
V cene prenájmu nie sú zahrnuté náklady na energie (elektrina, voda, vykurovanie), ktorých zálohové platby budú určené na základe činnosti nájomcu a reálne využitie zúčtované 1 x ročne.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Obchodno-skladovacie priestory sú vhodné na akékoľvek využitie pre veľkosklady, prípadne rôznu výrobnú činnosť. Výhodou je dobrá dostupnosť a umiestnenie areálu v centre mesta s parkovaním priamo v objekte.

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte prosím makléra spoločnosti Dobré reality na telefónnom čísle 0907 144 845
https://profilmaklera.sk/eva-balijova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie