PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 66 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 66 m²

Ponúkame na predaj 3 izbový priestranný slnečný byt po čiastočnej rekonštrukcii na Trávnikoch, so skvelou dispozíciou.

Základné parametre:
Ulica: Rumančeková, Bratislava-Ružinov
Typ bytu: 3 izbový
Rozloha bytu: 65,6m2
Poschodie: 6/7

Popis bytu:
Byt má skvelú dispozíciu, pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, 3 samostatných priestranných izieb, kuchyne so zánovnou kuchynskou linkou, pekne zrekonštruovanej svetlej kúpeľne so sprchovým kútom, kúpeľňovým nábytkom, zrkadlom s podsvietením a bidetom. Toaleta s umývadlom je samostatná. K bytu prináleží samostatná komora na medziposchodí. V byte nie je balkón.
V celom byte sú plastové okná, nové rozvody vody a odpadu, bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere a klimatizácia. Podlahy v 2 izbách sú laminátové, v kuchyni, na chodbe, v kúpeľni a na toalete je položená dlažba.

Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane výmeny fasád a interiéru spoločných priestorov. Majiteľom je k dispozícii nový výťah a kočikáreň na prízemí.
Vstup do bytového domu je zabezpečený čipom.
K dispozícii novým majiteľom môže byť aj prenájom parkovacieho miesta bezprostredne pod domom,(cca 400 eur/rok).

Odporúčame:
Mestská časť Ružinov je lukratívnou časťou hlavného mesta s vynikajúcou infraštruktúrou. Nachádzajú sa tu školy, škôlky, nemocnica, obchodné centrá, biznis centrá, lokalita Trávniky je bohatá tiež na prechádzky v prírode (Štrkovecké jazero, Rohlík). Tým, že sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra, poteší ľudí smerujúcich za kultúrou, prípadne tých, ktorí majú radi prechádzky po Starom meste.
Je to mestská časť ideálna na spokojné a kvalitné bývanie.

Cena nehnuteľnosti je 211990 Eur vrátane kvalitného servisu RE/MAX.

Realitná kancelária REMAX Home Vám zabezpečí kompletný právny servis advokátskou kanceláriou prostredníctvom autorizácie zmlúv, čím je zabezpečený zrýchlený prepis nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie