PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 135 m2, Šamorín

Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 135 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný apartmánový 4 izbový byt (135m2) v meste Šamorín, okres Dunajská Streda, 25 km od Bratislavy, 25 km od Dunajskej Stredy.

Byt sa nachádza v tehlovej polyfunkčnej budove na prízemí , 1. a 2. poschodí v uzavretom dvore , byt má samostatný vchod, je bez balkóna, orientovaný na všetky svetové strany čo zabezpečuje krásne presvetlenie bytu s výhľadom na okolie. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie vo dvore. Možnosť parkovania aj vedľa budovy z vonku.

Dispozícia bytu:
Prízemie(19,95m2) - priestranná vstupná chodba, kotolňa, schodisko . Prvé poschodie (66,90m2)- priestranná obývačka spojená s kuchyňou s jedálenskou častou, kúpeľňa so sprchovým kútom,dvoj umývadlom, samostatná toaleta, šatník, izba. Druhé poschodie (47,70m2)– chodba, dve samostatné izby.

Opis bytu:
Laminátové podlahy kombinované s dlažbou v kúpeľni ,WC, na chodbe. Plastové štvorkomorové okná s dvojsklom, vnútorné žalúzia, sieťky. Interiérové dvere čokoláda dýha, plastové vchodové dvere. Kúrenie- s radiátormi v celom byte nastaviteľným termostatom , vlastným elektrickým kotlom Protherm. Teplá voda zabezpečená elektrickým bojlerom 50L Ferroli. Moderná kuchynská linka so spotrebičmi , chladnička z mrazničkou umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, kamenný drez s batériou. Spotrebiče značky Bosch . Byt sa predáva čiastočne zariadený so vstavanými skriňami v izbách, v obývačke, kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, ostatné zariadenie po dohode. Ostatné vybavenie bytu: klimatizácia na 1. aj 2. poschodí.

Kompletná rekonštrukcia bytu bola v roku 2018 – prístavba k bytu, nová kuchynská linka so spotrebičmi, kompletná maľovka, výmena dverí, laminátová podlaha, dlažba, nová kúpeľňa, vymenené elektrické rozvody, rozvody kúrenia. Kompletná rekonštrukcia budovy bola v roku 2010.

Mesačné náklady bytu : 163 EUR/mesačne elektrika, vodné stočné 10 eur/mesačne pre trojčlennú rodinu

Cena bytu 322.980EUR vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX.

V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.
V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Lokalita- výhody: tiché prostredie s množstvom zelene , vlastné ihrisko pre deti vedľa domu, Bytový dom sa nachádza v blízkosti centra mesta, ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť, škôlka, škola, zdravotne zariadenie, lekárne, nákupného obchody a pekný park pre prijemne posedenie s deťmi. V blízkosti sa nachádza X-BIONIC sphere miesto pre šport a oddych. Multifunkčný komplech ponúka pre milovníkov športu a rodiny túžiacich po oddychu množstvo využitia , wellness a relaxačné centrum, plávanie spojene akvaparkom, kino Tuli Cinema, reštaurácie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie