PREDANÉ - Na predaj 5 izbový rodinný dom v Patinciach

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 800 m²

Ponúkame na predaj 5 izbový poschodový rodinný dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Je vo veľmi dobrom zachovalom stave bez nutných rozsiahlych a nákladných opráv, pre nenáročného klienta zopár úpravami ihneď obývateľný. Na dome aktuálne majiteľ vymiena všetky okná na nové plastové.

Leží na 8 árovom pozemku v tichej lokalite v blízkosti wellnesu, kúpaliska Patince. Úžitková plocha domu je 140 m2 a dispozičné pozostáva z 2 izieb, kuchyne, technickej miestnosti, chodby na prízemí a z 3 izieb kde z jednej je výstup na terasu s pekným výhľadom, komory s prístupom na povalu a kúpeľne s WC na poschodí. Za domom sa nachádza terasa na posedenie a technická miestnosť.

V prípade úprav dispozície, by sa dala na prízemí vytvoriť moderná veľká prepojená obývačka s kuchyňou, priestranná kúpeľňa s WC a na poschodí spoločenská miestnosť s dvoma spálňami s ďalšou kúpeľňou s WC.

Dá sa využiť aj ako dvojgeneračný pri vybudovaní vonkajšieho schodiska, keďže na poschodí je príprava pre kuchyňu, čím zostanú k dispozícií 2 izby V dome je zavedená mestská voda, ohrev zabezpečuje bojler. Vykurovanie je plynovým kotlom a odvod splaškovej vody je žumpou. Ak by ste zvažovali väčší pozemok, je možné dokúpiť 12 árovú záhradu, ktorá sa nachádza za pozemkom domu. Dom je bez ťarchy, kúpou ihneď voľný.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie