PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 69 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 69 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na PREDAJ 2-izbový mezonetový byt s nezameniteľnou atmosférou a priestranným šatníkom.

Nehnuteľnosť Vás osloví nielen výhodnou polohou pri lese ale aj neobyčajne útulným vybavením.
Byt o veľkosti 55m2 + 14m2 (zobytnené podkrovie) sa nachádza na 7.poschodí bytového domu s výťahom. Dispozične nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej chodby, útulnej obývacej izby s čítacím kútikom a dostatkom miesta pre obľúbené knihy.
Samozrejmosťou v moderne ladenej kuchyni je kuchynská linka vybavená zabudovanými spotrebičmi, samostatne stojacou chladničkou a príjemným jedálenským posedením.

Pohodlie bývania dopĺňa šatník vytvorený zo samostatnej izby, kde nájdete dostatok úložného priestoru. K dispozícií je aj menší šatník, ktorý je v tesnej blízkosti kuchyne a kúpelne a je možné ho využiť ako ďalší úložný priestor.

Priestor kúpeľne šikovne a funkčne spríjemňuje okno, vďaka čomu je miestnosť presvetlená. Celkový pocit umocňuje aj zrkadlo nad vaňou, ktoré dizajnovo dotvára kúpelňu, ktorá je spojená s toaletou.

Netypickým prvkom mezonetovej nehnuteľnosti sú točité schody vedúce do útulnej a svetlej zobytnenej podkrovnej spálne. Spálňa o veľkosti 14m2 poskytuje priestor pre manželskú posteľ a vďaka strešným oknám je dostatočne presvetlená. Samozrejmosťou je klimatizácia pre príjemné ochladenie priestoru.
Priestor okolo točitých schodov je funkčne využitý ako úložný priestor a je obstavaný sklom, aby bol zabezpečený pokojný oddych na poschodí.

V rámci vybavenia nehnuteľnosti sú samozrejmosťou: plastové okná s interiérovými žalúziami, strešné okná so zatemňujúcimi roletami a sieťkami proti hmyzu, klimatizácia (2 vnútorné jednotky), vlastný plynový kotol, šatník vybavený vstavanou skriňou, menší šatník vybavený skriňovou zostavou.

Celkový zážitok z bývania umocňujú aj vikierové okná, ktoré zabezpečujú nezameniteľnú atmosféru a výhľad na okolitú prírodu, pričom kompletnú občiansku vybavenosť máte na pár krokov.

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená.
K bytu prislúcha murovaná pivnica na prízemí bytového domu o veľkosti 5m2. Parkovanie je možné v okolí bytového domu. Bytový dom disponuje jedným podzemným podlažým, kde je možné za doplatok si zakúpiť parkovacie státie.

Celkové mesačné náklady na bývanie sú vo výške 150,-EUR/2 osoby.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie