PREDANÉ - Predaj penziónu 340 m2,

Typ: hotel/penzión
Okres:
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj v rekreačnom stredisku termálnych kúpeľov Patince novozrekonštruovaný dvojpodlažný penzión.
Penzión je v plnej prevádzke a nevyžaduje žiadne ďalšie investície.
V prvom poschodí s úžitkovou plochou 170m2 sú 4 dvojizbové izby s balkónom a sociálnym zázemím, ktoré poskytnú pohodlné ubytovanie 16 až 20 osobám.
V prízemí sa nachádza vstup, plne vybavená kuchyňa, jedáleň a veľká spoločenská miestnosť s plochou vyše 80 m2 s biliardom a stolným tenisom.
V každej izbe je televízor a v celom objekte wifi sieť.
Pri rekonštrukcii boli okrem iného vymenená strecha, ktorá je využiteľná ako terasa, rozvody elektriny, sociálne zariadenia, podlahy a plastové okná.
Parkovanie pre niekoľko áut je pred apartmánovým domom, rovnako aj priestor pre vonkajšie posedenie.
Možnosťou je aj rozšírenie ubytovacích kapacít pre hostí buď úpravou prízemia alebo nadstavbou dalšieho podlažia.

V súčasnosti je penzión využívaný predovšetkým v letnej sezóne. Vďaka celoročnému využitiu aquaparku Welness hotela je však záujem o ubytovanie v Patinciach aj mimo sezóny

Z ekonomického pohľadu je návratnosť investície pri výlučne sezónnom využití približne 10-12 rokov, pri celoročnom 4-6 rokov. Vyše 50 ročná tradícia kúpeľov Patince a ich rozmach za posledné roky sú zárukou stability a bezrizikovosti podnikania po ďalšie desaťročia.
Popri klasických kúpeľných aktivitách umožňuje lokalita množstvo ďalších aktivít prakticky po celý rok. Príroda lemujúca pobrežie Dunaja láka na prechádzky a túry, blízke rybníky na člnkovanie či rybolov, bikerov poteší medzinárodná cyklotrasa, výletníkov plavby loďou po Dunaji alebo do neďalekého Maďarska, gurmánov množstvo reštaurácií, čárd či vínnych pivníc v blízkom okolí.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie