PREDANÉ - Predaj domu 70 m2, Moštenica

!!! REZERVOVANÝ !!! RE/MAX ponúka na predaj prízemný útulný rekreačný domček s obytným podkrovím v obci Moštenica okres Banská Bystrica. Dom je vhodný na víkendové , rekreačné užívanie ako aj trvalé bývanie .
( viac o obci Moštenica na : ttps://najdedina.noviny.sk/okres-banska-bystrica/162672-v-obcii-mostenica-vyteka-kristalovo-cista-voda-moze-za-to-zelezna-ruda/

Tento malý avšak útulný dom je po komplexnej rekonštrukcii, ktorá bola realizovaná v roku 2018. Dom bol odizolovaný, zateplený Iporom, strecha sedlová, krytina plech. V interiéri sú nové rozvody vody, elektriky, odpadu, sanačné stierky, strop z tatranského profilu, podlahové vykurovanie na prízemí, plastové okná- dvojsklo, nové laminátové podlahy, keramická dlažba v soc. zariadení, vstupné dvere, krb, elektrický kotol, zariadenie ( kuchynská linka, stôl, stoličky, sedačka, konferenčný stolík, skrinky, dvoj posteľ...) a vybavenie ( pračka, kávovar, mikrovlnky, televízor...) , elektrický kotol.

Dispozícia stavby : na prízemí sa nachádza predsieň, chodba, kuchyňa s obývacou izbou, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, schodisko na podkrovie ktoré pozostáva z chodby, predizby a izby.

K stavbe prináleží altánok s vonkajším krbom. Pozemok oplotený, upravený.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie