PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 65 m2, Bratislava - Devínska Nová Ves

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 65 m²

Máte radi Bratislavu a zároveň chcete bývať blízko prírody? Ponúkame Vám na predaj veľký 2-izbový byť v Devínskej Novej Vsi v novobudovanej časti Devínsky Dvor. Uvedená lokalita je pár minút od nákupného centra Bory Mall a tiež od domu sa viete napojiť na cyklotrasu smer Devín alebo na cyklomost Slobody. Pod domom máte všetko čo potrebujete ako potraviny, reštauráciu, ihrisko.

Byt bol kolaudovaný v roku 2012. Byt sa nachádza na 2/5 poschodí panelového bytového domu s výťahom s výmerou 65 m2.

DISPOZÍCIA:
Priestranný a svetlý byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kúpeľne s vaňou a spojenej s toaletou, ďalej jednej samostatnej izby, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou s výstupom na loggiu. Súčasťou bytu je pivnica, ktorá sa nachádza na prízemí (1,79 m2) a komora na poschodí bytu (1,25 m2).
- Byt sa predáva komplet vybavený s nábytkom na mieru a s elektrospotrebičmi.
- Mesačné náklady na dve osoby sú 150€.
- Byt je voľný od 1.12.2021

VYBAVENIE:
vstavané skrine v izbe a na chodbe na mieru, knižnica na mieru s obývačkovou stenou, kuchyňa vybavené kuchynskou linkou s elektrickým sporákom a s elektrickou rúrou, zabudovateľná chladnička s mrazničkou, zabudovateľná umývačka riadu kupovaná v roku 2021 (záruka 2 roky), pračka značky Samsung, manželská posteľ na mieru spolu s nočnými stolíkmi a komodou. Rozkladacia sedačka s úložným priestorom kupovaná v roku 2021 (záruka 2 roky), bezpečnostné dvere, plastové okná. Vykurovanie bytu je zabezpečené ústredným kúrením zo spoločnej kotolne, čo zabezpečuje nízke náklady.

LOKALITA
Lokalita bytového domu sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou. BORY MALL nákupné centrum je vzdialené 8 min. Otvorením nemocnice novej generácie Bory Mall tak od roku 2023 získate aj tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť v tomto okolí. Budete na skok od prírody a aktívne športového života vďaka cyklotrasám, ktoré sú v okolí veľmi populárne. Od domu je ideálna cestička na prechádzku až ku samotnému hradu Devín. Výborné vlakové spojenie priamo do centra mesta za pár minút je pridanou hodnotou. Samozrejme autobusové spojenie je samozrejmosťou. Na obchvat Bratislavy je to autom 8 min. Dobrá možnosť parkovania pri bytovom dome.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.
V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie