PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 72 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 72 m²

Máme pre Vás 2 izbový byt, ktorý Vám svojou priestrannosťou a dobrou polohou zabezpečí ideálny komfort, ktorý dnes mladá generácia obľubuje.

Chcete bývať v priestrannom 2 izbovom byte v zabývanej novostavbe z roku 2009 kde máte všetok komfort po ruke? Presne takýto byt sme pre Vás pripravili k predaju.

Ideálne je si pozrieť 3D virtuálnu prehliadku bytu – skopírujte si nasledujúci link do Vášho prehliadača:

https://my.matterport.com/show/?m=qUjq3xWqRLp

Byt sa nachádza v komplexe, ktorý patrí k obchodnému centru CUBICON, do ktorého sa dostanete z bytového domu „suchou nohou“ a môžete využiť množstvo naozaj kvalitných obchodov, služieb a niekoľko gastro-prevádzok. K dispozícii sú potraviny ako Starý otec, Billa, DM drogéria, reštaurácia EDO-KIN.... jednoducho naozaj tu nájdete kvalitné služby v nie veľkom nákupnom centre.
Byt sa nachádza v BLOKU B a má výhľad na severozápad na „zelenú plochu“. Je priestorovo nadštandardne riešený, obývaciu časť má spojenú s kuchynským kútom, samostané WC s umývadlom a priestorom pre práčku, kúpeľňa je veľkorysá a má aj k dispozícii nie len vaňu ale aj sprchový kút.
Veľké francúzske hliníkové okná Vám do priestrannej spálne prinesú dostatok svetla a ešte Vás tu čaká jedno prekvapenie a to je veľký šatník, kde uložíte naozaj všetky veci, ktoré potrebujete.
Pohodu na balkóne Vám spríjemní aj vstup cez veľké posuvné kvalitné hliníkové dvere z obývačky, a tieto dva priestory doslova priestorovo spoja, čo je v letných dňoch naozaj výhoda.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (po rekonštrukcii byt nebol nikým obývaný, má bezpečnostné dvere, nové laminátové podlahy, sanitu, obklady dlažby. Kuchynská časť je bez kuchynskej linky, ale nie je problém ju po dohode s majiteľom dodať v určenom štandarde.
V suteréne bytového domu sa nachádza parkovacie miesto určené k bytu (cena je 16.500,-€) a murovaná pivničná kobka, ktorá je súčasťou ceny bytu.
Náš názor:
Byt, ktorý je naozaj nadštandardne priestranný v lokalite, ktorá bude vždy hodnotná s výhodami ako prostredie, dobrá dostupnosť do centra, na obchvat, so všetkými službami v tesnej blízkosti, ideálne aj ako investičná kúpa na prenájom.
Popis:
Ulica Staré Grunty – galéria CUBICON
Rozloha bytu 66m2 + loggia 4m2 + pivnica cca 1,8m2
Orientácia severozápad
4 podlažie z 8 podlaží
Bytový dom z roku 2009
V blízkosti bytového domu všetka občianska vybavenosť v galérii CUBICON, poliklinika v tesnej blízkosti bytového domu, MHD pod bytovým domom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie